Elektriciteit En Gas Leveranciers Vergelijken

Consumentenbond Energie Vergelijken

De energievergelijker berekent de voordeligste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor licht en gas apart en kan op deze manier het juiste contract vaststellen. De prijs voor elektriciteit wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u exact uw verwachte kosten per jaar en prijzen per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u exact de jaarkosten herleiden en de prijs per kilowattuur elektriciteit of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om demeest voordeligeenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninggeld besparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is compleetgratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomstkiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken en overstappen kan terstond op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenbekomen, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, mits datnodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Jehebt te allen tijde 2 wekenwettelijke bedenktijd en tijdens het overstapproces blijfje simpelaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na het bericht van je nieuwe aanbieder heb je twee weken bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe aanbieder het contract bij de vorige leverancier op en ben je definitief overgestapt. Bij verhuizing moet je jouw oude overeenkomst wél zelf opzeggen.

Online energie vergelijken

Dit doe je gebruikelijklekker online. Door de energie ervaringen van Vattenfall met anderebedrijven te vergelijken, kun je rustig de juistekeuzemogelijkheid te maken. Ook het immers kostenplaatje is gemakkelijk te vergelijken dankzij online vergelijkingstools. Opbasis van enkele persoonlijke gegevens kan de machine voor jou uitzoeken waarje het voordeligst uit bent. Je krijgt een duidelijk overzicht te zien, waarbijde meest goedkope leverancier op deeerste plek pronkt. Natuurlijkkun je ook verder scrollen en onderzoeken waarmee deze goedkoperis en wat dit voor jou inhoudt. Dankzij deze websites is het vergelijken vanenergie nog nooit zoeenvoudig geweest.

De meest voordeligeenergiemaatschappij kiezen

De meest voordelige energiemaatschappij staat immerbovenaan, u kan desgewenst tevens de prijzen op andere vergelijkingssitesraadplegen. Zo weet u zeker dat u de meestvoordelige energieleverancier zal vinden. U kuntverscheidene goedkope energiebedrijvenvoorbij zien komen op het scherm. De een biedt een cashback energie vanbijvoorbeeld 120 euro maar de ander kan weer €250 bieden.Dat is het leuke van energie vergelijken u ziet linearecta de besparing op het scherm.

Overstappen via de energievergelijker

Via de energievergelijker kunt u onbezorgd online overstappen.Onze energievergelijker wordt dagelijks gecontroleerd en bijgewerkt mitsnodig. Tevens alle energie aanbiedingen wordenterstond bijgewerkt als er een wijziging is geweest in detarieven of de kortingsacties. Heeft u vragen over onze energievergelijkerdan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onzeenergievergelijker staat onder toezicht van de ACM. Voor een zorgelozeoverstap bent u bij ons op het juiste adres. Metonze energievergelijker vinden wij de goedkoperedeal. Probeer de online energievergelijker eens uit en bereken uw voordeel. gas en licht bestaan uit de verbruikskosten, belasting openergie, btw en netwerkkosten. Deenergietarieven veranderenenorm per leverancier en ook uwlocatie kan effect hebben op deprijs. Enkele jaren bijdezelfde leverancierblijven is niet kostenbesparend, daardoor is het interessant om metregelmaat uw tarieven te vergelijken metandere aanbieders. Via hiervergelijkt u snel de kostprijzen van meerdan 15 energiemaatschappijen.

Vaste of variabele energietarieven kiezen?

Wanneer u energietarieven gaat vergelijken dan kunt u kiezen voor een overeenkomst met vaste of met variabele tarieven voor energielevering. Vaste kosten voor energie zet u vast voor een langere periode, onder andere een of 3 jaren. Variabele tarieven voor energielevering kunnen elke 31 dagen, per 3 maanden of per half jaar wijzigen. Zo profiteert u dus van prijsdalingen maar kunt u ook meer kwijt zijn als de energieprijzen stijgen. Zoals bij consumentenbond energie vergelijken.

Scroll to top