Meteen naar de inhoud

De Onafhankelijke Energievergelijker

gaslicht zakelijk

De energievergelijker berekent de laagste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor licht en gas apart en kan op deze manier het voordeligste overeenkomst vaststellen. De premie voor licht wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u exact uw verwachte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u exact de de onkosten op jaarbasis herleiden en de kosten per kilowattuur stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om de voordeligste energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening besparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je gedurende het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens op onder meer beoordeling, duurzaamheid, looptijd en type contract. Je kunt dus kiezen voor de goedkoopste energieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of de aanbieder met de betere beoordeling.

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is één van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van ons land. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je verzekerd van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt m.b.v. verschillende partners.

Iedere dag ontvangen wij de nieuwe prijzen rechtstreeks van de energieleverancier. Als je via ons gaat energie vergelijken, dan kun je er dus zeker van zijn dat je de beste energieleverancier vindt die bij jouw geval past. Bovendien zijn wij heel transparant in de opbouw van je energiecontract. Daarom kun je lopende het energie vergelijken tevens immer zien uit hoe hoog de leveringskosten zijn, maar tevens de hoogte van de netwerkkosten, belasting en toeslagen. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Online energie vergelijken

Dit doe je gewoon lekker online. Door de energie ervaringen van Vattenfall met andere bedrijven te vergelijken, kun je rustig de juiste keuzemogelijkheid te maken. Ook het uiteindelijk kostenplaatje is simpel te vergelijken dankzij online vergelijkingstools. Op basis van enkele persoonlijke gegevens kan de machine voor jou uitzoeken waar je het voordeligst uit bent. Je krijgt een duidelijk overzicht te zien, waarbij de goedkoopste leverancier op de 1ste plek pronkt. Vanzelfsprekend kun je tevens verder scrollen en onderzoeken waarmee deze voordeliger is en wat dit voor jou inhoudt. Dankzij deze websites is het vergelijken van energie nog nooit zo easy geweest.

Welke energiemaatschappij heeft de meest goedkope energie aanbiedingen

Er zijn heel veel energiebedrijven op de Nederlandse energiemarkt dus grote kans dat u op enkele goedkope energie aanbiedingen zult stuiten. Met energie vergelijken zult u ondervinden hoeveel energiebedrijven er zijn. Als u nu een x bedrag betaalt voor uw energie en gas dan ziet u in de energievergelijking wie er allemaal voordeliger zijn dan uw huidige energiebedrijf. Reden te meer om te starten met een nieuwe energievergelijking gebaseerd op uw situatie.

Hoe werkt de energievergelijker

Vul uw postcode en uw verbruik in. De energievergelijker laat u terstond zien welke energieaanbieders er allemaal in uw regio energie verkopen, voor welke prijs en welke momenteel de voordeligste is. Met behulp van de filteropties kunt u de energievergelijker verfijnen naar uw eigen wensen. Bekijk acuut welk energiecontract het beste past bij uw persoonlijke situatie en voorkeuren. Omdat veel leveranciers met elkaar concurreren profiteert u van exclusieve actie en aanbiedingen waarmee u veel meer kan besparen. Huishoudens met een verbruik van 3500 kWh en 1800 m3 uitsparen gemiddeld 450 euro. Tel uit uw winst! gas en licht bestaan uit de verbruikskosten, belasting op energie, btw en netwerkkosten. De energietarieven veranderen ontzettend per leverancier en ook uw vestigingsplaats kan effect hebben op de prijs. Lange tijd bij dezelfde leverancier blijven is niet kostenbesparend, om die reden is het interessant om regelmatig uw tarieven te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en licht, tevens wel gas en licht, kunt u snel jaarlijks flink geld geld overhouden. Via deze website kunt u gas- en stroomleveranciers vergelijken op basis van bijvoorbeeld prijs, klasse en ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele seconden de beste leverancier. Hierdoor bespaart u zomaar honderden euro’s op uw energierekening. Probeer het tevens en vergelijk eenvoudig tot wel vier aanbiedingen op basis van welkomstkorting en, tarieven en andere kosten.

  • Duurt maar een paar minuten.
  • Overstappen is enkele klikken met de muis.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Gas en stroom vergelijken levert geld op! ook u kunt honderden euro’s op jaarbasis geld overhouden op uw gas- en lichtksoten. U kunt er vanzelfsprekend voor kiezen om uw contract voor twee of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u verzekerd tegen prijsstijgingen. Echter, leveranciers bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe klanten. Daar kunt u voordeel mee halen door elk jaar over te stappen. Vergelijk dus voor de contractduur om is opnieuw uw energiekosten op deze website en profiteer van veel voordeel.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder vermeld kunnen de kostprijzen voor energie per energieleveranciers flink verschillen, ook moet u tevens letten op de vaste lasten die de verzekeringsmaatschappijen van gaslicht in rekening brengt. De zogenoemde vastrechtkosten, ook wel administratieve kosten. Het is wel eens een optie dat een overeenkomst bijvoorbeeld goedkoper lijkt door de goedkopere energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog duurder uit bent. Daarom kunt u met behulp van hier zelfstandig de all-in prijzen uitzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energiecontracten kunt u onder meer rekening houden met de volgende factoren;

  1. Extra kosten – De netwerkkosten en vastrechtskosten kunnen verschillen per leverancier van gas en licht, deze extra onkosten kunnen flink in prijs voor de premie bepalen. Controleer daarom zo vaak mogelijk wat de meridiane prijs per maand is bij uw geschatte verbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze uitgaven goedkoper uit bent.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is erg concurrerend, om die reden voeren bijna alle energieleverancier speciale acties om klanten aan te trekken. Profiteer van deze kortingsacties en scoor een gratis tablet, een lager energietarief of een ander cadeautje!
  3. De overkomstduur – Energiecontracten lopen normaal gesproken een, 3 of vijf jaar, al zijn er tegenwoordig tevens contracten voor 2 of 4 twaalf maanden. U kunt ook gaan voor een flexibel energiecontract, deze is elke maand te annuleren!

Controleer tevens wat anderen over een leverancier vinden! Op deze website kunt u een waarderingen lezen over uw gas- en stroomleverancier. Zoals bij de onafhankelijke energievergelijker.