gas en licht vergelijken

Elektra Vergelijken

De energievergelijker berekent de goedkoopste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor licht en gas apart en kan op deze manier het goedkoopste overeenkomst weergeven. De kostprijs voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en prijzen per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u precies de kosten per jaar terugvinden en de kosten per kilowattuur stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om degoedkoopsteenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeningbesparen!

Pluspunten van overstappen

 • Honderden euro’s geldoverhouden
 • Overstappen is vollediggratis
 • Zelf je ideale energiecontractkiezen
 • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken en overstappen kan linearecta op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenverwerven, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, indien datnodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Jehebt immer 2 wekenwettelijke bedenktijd en tijdens het overstapproces blijfje alledaagsaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Energie vergelijken: waar moet je op letten?

Hier zetten we alleenergiecontracten overzichtelijk voor je op een rij, gesorteerd openergieprijzen die je per jaarbetaalt. We raden je aan om vooral naareenjarige contracten te kijken met vaste tarieven. Waarom?Omdat je daarmee vaker van lagere prijzen én een aantrekkelijkewelkomstkorting kunt profiteren.

Goedkope energie

Ben je op zoek naar goedkope energie? In onzeenergievergelijker komt het voordeligste energiecontract immer bovenaante staan. Welk contract dit is, hangt af van jouw energieverbruik en het moment waarop je energievergelijkt. En uiteraard van deexclusieve kortingen die leveranciers aanbieden. Vergelijk energie en check watvoor jou de goedkoopsteenergiedeal is.

Besparen op deenergierekening. Voor veel consumenten omvat deze zin al hungoede voornemens voor het nieuwe jaar.Energiebewust leven is nog nooit zo van betekenis geweest.Ook wordt het leven tevens continu duurder,waardoor we dolgraag willen geldbesparen op de maandelijkse lasten. Dat is niet immer evengemakkelijk. Een nieuwe weg inslaan blijkt meestal een enorme struikelblok voor de meestemensen te zijn. Plotseling veel minder energie verbruikenis meestal niet mogelijk.mensen vervallen toch in hun oude gewoontes. Het is veel beter om je gebruikelijkeenergiebesparende aanwijzingen eigen te maken. Je hoeftniet in de kou te zitten of met de hand te wassen. Energiegeld besparen hoeft niet vervelend tezijn. Sterker nog: het is zelfs heel simpel,zeker als je er een gewoonte van maakt. Je kunt tevensgeld overhouden door over te stappen van energiemaatschappij.Uit onderzoek blijkt dat veel klanten gedurende een langeperiode bij dezelfde leverancier blijven. Dan ben je echter een dief van jeeigen portemonnee. Overstappen loont. Hiermee kun je zelfs honderden euro’s perkalenderjaar geldoverhouden. Maar hoe pak je dit aan? Hoe moet ik energievergelijken?

Welke energiemaatschappij heeft degoedkoopste energie aanbiedingen

Er zijn heel veel energiebedrijven op de Nederlandseenergiemarkt dus grote kans dat u op meer dan 1 goedkopeenergie aanbiedingen zult stuiten. Met energie vergelijken zult u ondervindenhoeveel energiemaatschappijen er zijn. Alsu nu een x bedrag betaalt voor uw energie en gas dan ziet u in deenergievergelijking wie er allemaal voordeliger zijn dan uw huidigeenergiebedrijf. Reden te meer om te starten met een nieuwe energievergelijkinggebaseerd op uw situatie.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck immer de energieprijzenmet onze energievergelijking zodat u zeker weet ook echt devoordeligste prijzen krijgt. Metde goedkoopste energieprijzenkunt u tot wel €600 per jaargeld besparen. En deze hoge besparinggeldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerdereen energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwdeleverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. Deenergieprijzen veranderen steeds. 2 keer per kalenderjaar kondigen de energiebedrijvendan ook nieuwe tarieven aan. gas en licht bestaan uit de kosten per eenheid, belasting openergie, btw en vastrechtkosten. Deenergietarieven verschillenenorm per leverancier en ook uwlocatie kan effect hebben op demaandprijs. Lange tijd bijdezelfde gas- en stroomleverancierblijven is niet kostenbesparend, daarom is het important om regelmatig uw kosten te vergelijken metandere

Waarom vergelijken?

Wist u dat energie vergelijkendé manier is om de goedkoopste energieleverancier te vinden?En dat u daardoor veel geld kunt uitsparen? Het invullen van de vergelijker is tevens nogeens erg gemakkelijk. En overstappen daarna ook!

 • Slechts enkeleminuten werk.
 • Overstappen is simpel en u bespaart eenvoudig.
 • Het prijsverschil is al gauwenkele honderden euro’s!

Overstappen is gratis en zomaar geregeld. Zo kunt u makkelijk en snelflink geld overhouden op uw energierekening. Uw opbrengst kanwel oplopen tot 450 euro! U hoeft uw lopende energieovereenkomstniet zelf op te zeggen, dat doet de nieuwe leverancier van gas en licht vooru. En met twee weken wettelijke bedenktijd zit unergens aan vast.

Stappen energievergelijker

 • Vul uw postcode in om de beschikbareleveranciers te vinden.
 • Geef uw metertype aan en typewoonhuis.
 • Vul het aantal inwoners van uwgezin in.
 • Wanneer u uw exactejaarverbruik bij de hand heeft kunt u deze ookinvullen.
 • Kies de gewenste contractduur en duurzaamheid.
 • Klik op ‘Start met vergelijken’.
 • Vergelijk de goedkoopstedeals! Tip: Gebruik ‘Meer informatie’ om een beter beeld tekrijgen van de deal
 • Klik op aanvragen om uw overeenkomst afte sluiten! Zoals bij elektra vergelijken.

Scroll to top