Meteen naar de inhoud

Energie Gas Vergelijken

Gas Energie Vergelijken

De energievergelijker berekent de laagste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor stroom en gas apart en kan op deze manier het goedkoopste contract aanbieden. De kostprijs voor stroom wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u precies uw verwachte jaarkosten en kosten per kWh terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u exact de jaarkosten terugvinden en de prijs per kWh elektriciteit of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de meest goedkope energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld besparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je tijdens het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens op bijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid, geldigsheidsduur en type contract. Je kunt dus kiezen voor de voordeligste energieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of de provider met de betere beoordeling.

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na het bericht van je nieuwe aanbieder heb je 14 dagen bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe aanbieder de overeenkomst bij de vorige aanbieder op en ben je écht overgestapt. Bij verhuizing moet je je oude overeenkomst wél zelf opzeggen.

Welkomstbonus en

Veel energieleveranciers bieden een welkomstkorting aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstbonus meestal aan het eind van je energiecontract uitgekeerd. Als je voor een eenjarig overeenkomst gaat en elk 12 maanden energie vergelijkt en overstapt, kun je elk twaalf maanden opnieuw gebruikmaken van een welkomstbonus. Die welkomstbonus ligt vaak tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

De meest voordelige energieleverancier kiezen

De meest goedkope energieleverancier staat te allen tijde bovenaan, u kan desgewenst ook de prijzen op andere vergelijkingssites raadplegen. Zo weet u zeker dat u de meest voordelige energieleverancier zal vinden. U kunt verschillende goedkope energiebedrijven voorbij zien komen op het scherm. De een biedt een cashback energie van bijvoorbeeld 120 euro maar de ander kan weer €250 bieden. Dat is het leuke van energie vergelijken u ziet onmiddellijk de besparing op het scherm.

Overstappen via de energievergelijker

Via de energievergelijker kunt u probleemloos online overstappen. Onze energievergelijker wordt dagelijks gecontroleerd en bijgewerkt indien nodig. Ook alle energie aanbiedingen worden gauw bijgewerkt als er een wijziging is geweest in de tarieven of de kortingsacties. Heeft u vragen over onze energievergelijker dan kunt u immer contact met ons opnemen. Onze energievergelijker staat onder toezicht van de ACM. Voor een zorgeloze overstap bent u bij ons op het juiste adres. Met onze energievergelijker vinden wij de beste deal. Probeer de online energievergelijker eens uit en bereken uw voordeel. gas en licht bestaan uit de verbruikskosten, belasting op energie, btw en vastrechtkosten. De tarieven voor energie veranderen ontzettend per leverancier en tevens uw locatie kan effect hebben op de prijs. Jarenlang bij eenzelfde energieleverancier klant blijven is niet kostenbesparend, om die reden is het interessant om regelmatig uw tarieven te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van energie, ook wel gas en licht, kunt u eenvoudig jaarlijks flink geld geld besparen. Via onze website kunt u leveranciers vergelijken op basis van onder andere prijs, kwaliteit en ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele momenten de beste gas- en stroomleverancier. Hierdoor bespaart u zomaar honderden euro’s op uw energierekening. Probeer het tevens en vergelijk eenvoudig tot wel vier leveranciers op basis van welkomstkorting en, tarieven en andere eigenschappen.

  • Kost bijna geen tijd.
  • Overstappen is simpel gedaan.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Gas en licht vergelijken loont! tevens u kunt honderden euro’s op jaarbasis overhouden aan uw energiekosten. U kunt er misschien wel voor kiezen om uw contract voor 2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u beschermd tegen prijsstijgingen. Echter, leveranciers bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe klanten. Daar kunt u van profiteren door ieder jaar een andere provider te kiezen. Vergelijk dus voor de contractduur om is opnieuw uw kosten aan energie op hier en profiteer van veel voordeel.

Vaste energiekosten

Naast de energietarieven bestaat de rekening voor energie ook voor een deel uit vaste lasten, ook deze kunnen flink oplopen. Per jaar betaalt u voor stroom gemiddeld al snel €275,00 vaste onkosten per jaar en voor gas ook nog een 215,00. Voor stroom heeft dit voornamelijk te maken met de teruggave energiebelasting en voor gas met de kosten voor de aansluiting van gas en de huur van de gasmeter. Zoals bij energie gas vergelijken.