Meteen naar de inhoud

Energie Vergelijken Independer

Prijzen Gas En Elektriciteit Vergelijken

De energievergelijker berekent de goedkoopste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het beste overeenkomst vaststellen. De kosten voor licht wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u precies uw verwachte jaarkosten en prijzen per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u precies de jaarkosten berekenen en de kosten per kWh elektriciteit of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de meest voordelige energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken en overstappen kan spoorslags op deze website. Zodra wij je gegevens hebben verkrijgen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, mits dat nodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Je hebt immer veertien dagen wettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijf je gewoon aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Waarom energie vergelijken?

Zit je al jaren bij dezelfde energieleverancier en betaal je daardoor honderden euro’s per twaalf maanden te veel? Grote kans van wel. Overstappers kunnen namelijk rekenen op extra lage prijzen en eenmalige kortingen. Wil je weten of jij kunt geld besparen op jouw energiekosten? Zomaar klaar, hoor. Vul je gegevens in en bekijk de betere deals op basis van je verbruik en wensen.

Online energie vergelijken

Dit doe je standaard lekker online. Door de energie ervaringen van Vattenfall met andere bedrijven te vergelijken, kun je rustig de juiste keus te maken. Ook het welbeschouwd kostenplaatje is simpel te vergelijken dankzij online vergelijkingstools. Op basis van enkele persoonlijke gegevens kan de machine voor jou uitzoeken waar je het voordeligst uit bent. Je krijgt een duidelijk overzicht te zien, waarbij de goedkoopste leverancier op de eerste plek pronkt. Uiteraard kun je ook verder scrollen en onderzoeken waardoor deze goedkoper is en wat dit voor jou inhoudt. Dankzij deze websites is het vergelijken van energie nog nooit zo easy geweest.

De goedkoopste energieleverancier kiezen

De goedkoopste energiemaatschappij staat immer bovenaan, u kan desgewenst ook de prijzen op andere vergelijkingssites raadplegen. Zo weet u zeker dat u de goedkoopste energieleverancier zal vinden. U kunt verschillende goedkope energiemaatschappijen voorbij zien komen op het scherm. De 1 biedt een cashback energie van onder andere 120 euro maar de ander kan weer €250 bieden. Dat is het leuke van energie vergelijken u ziet acuut de besparing op het scherm.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck immer de energieprijzen met onze energievergelijking zodat u zeker weet ook echt de meest voordelige prijzen krijgt. Met de meest voordelige energieprijzen kunt u tot wel €600 per twaalf maanden geld overhouden. En deze hoge besparing geldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerder een energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwde leverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. De energieprijzen veranderen steeds. twee maal per 12 maanden kondigen de energiebedrijven dan ook nieuwe tarieven aan. energie bestaan uit de kosten voor verbruik, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. De energietarieven veranderen enorm per energieleverancier en ook uw vestigingsplaats kan effect hebben op de prijs. Lange tijd bij eenzelfde leverancier blijven is niet voordelig, om die reden is het interessant om met regelmaat uw maandlasten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Wist u dat gas en licht vergelijken dé manier is om de goedkoopste gas- en stroomleverancier te vinden? En dat u daardoor veel geld kunt geld overhouden? Het invullen van de vergelijker is ook nog eens erg eenvoudig. En overstappen daarna ook!

  • Kost bijna geen tijd.
  • Overstappen is efficiënt gedaan.
  • Het voordeel is al efficiënt enkele honderden euro’s

Gas en licht vergelijken levert geld op! tevens u kunt 100-en euro’s op jaarbasis geld overhouden op uw gas- en stroomkomsten. U kunt er vanzelfsprekend voor kiezen om uw overeenkomst voor 2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u verzekerd tegen prijsstijgingen. Maar, gas- en stroomleveranciers bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe consumenten. Daar kunt u gewin mee halen door ieder jaar een andere aanbieder te kiezen. Vergelijk dus ieder jaar opnieuw uw energiekosten op onze website en profiteer van veel voordeel.

Wat zijn normale energietarieven?

Nederlandse huishoudens betaalden het afgelopen jaar gemiddeld €0,65 per m3 gas en €0,23 per kWh stroom. Ondanks dat stroom bijvoorbeeld maar €0,07 per kWh kost ligt de prijs enorm hoger, dit kan komen door drie,5 cent btw en maar liefst 12 cent energiebelasting. In werkelijkheid bestaat meer dan de helft van uw rekening voor energie uit belasting op energie en btw! Een gemiddeld huishouden verbruikt per 12 maanden 1.525 kubieke meter gas en drie.340 kWh stroom wat ongeveer te vergelijken is op een kostenpost van €147,00 per maand. Energieleveranciers mogen zelf hun tarieven bepalen maar zijn wel gebonden aan een maximaal tarief. De maximale kosten voor gas en licht worden bepaald door de Autoriteit Consument en Markt. Kent u uw precieze gebruik? Dan kunt u met onze energievergelijker snel het goedkoopste energiecontract vinden. Door het invoeren van uw gegevens kan de vergelijker de voordeligste aanbieding opzoeken. Zoals bij energie vergelijken independer.