Gas Energie Vergelijken

Energiebedrijven Vergelijken

De energievergelijker berekent de beste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het juiste overeenkomst vaststellen. De premie voor elektriciteit wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u precies uw verwachte kosten per jaar en kosten per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u exact de jaarkosten terugvinden en de lasten per kWh licht of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om devoordeligsteenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninguitsparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is vollediggratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomstkiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken en overstappen kan onmiddellijk op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenbekomen, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, mits datnodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Jehebt altijd twee wekenwettelijke bedenktijd en tijdens het overstapproces blijfje algemeenaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijnte allen tijde actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand.Leveranciers hebben geen onverwijld of in gauw belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of jeoverstapt naar leverancier A of B. Wij verkrijgenvan elke leverancier een uitbetaling van gelijke hoogtena een overstap.

Energieprijzen vergelijken

Energiemaatschappijen wijzigen hun variabeletarieven elk halfjaar. Op 1 januari en op 1 juli. Zowel degaskosten als de elektriciteitsprijs. De energieprijzenzijn afhankelijk van verscheidene invloeden op deenergiemarkt. Zoals bijvoorbeeld de olieprijs. Maak jehier niet druk om. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling van deenergieprijzen. Je kunt bij ons alleenergieprijzen vergelijken.

De goedkoopsteenergieleverancier kiezen

De voordeligste energieleverancier staat immerbovenaan, u kan desgewenst tevens de prijzen op andere vergelijkingssitesraadplegen. Zo weet u zeker dat u de voordeligste energieleverancier zal vinden. U kuntverschillende goedkope energieleveranciersvoorbij zien komen op het scherm. De een biedt een cashback energie vanbijvoorbeeld 120 euro maar de ander kan weer €250 bieden.Dat is het leuke van energie vergelijken u ziet ogenblikkelijk de besparing op het scherm.

Hoe werkt de energievergelijker

Vul uw postcode en uw verbruik in. De energievergelijkerlaat u spoorslags zien welke energieaanbieders erallemaal in uw regio energie verkopen, voor welke premieen welke momenteel de voordeligste is. Met behulp van de filteropties kunt u de energievergelijkerverfijnen naar uw eigen wensen. Bekijk onverwijld welk energiecontract het voordeligstepast bij uw persoonlijke situatie en voorkeuren. Omdat veelleveranciers met elkaar concurreren profiteert u van exclusieve actie enaanbiedingen waardoor u veel meer kan besparen. Huishoudens met een verbruik van 3500 kWh en 1800 m3geld besparen gemiddeld 450 euro. Tel uituw winst! gas en elektriciteit bestaan uit de verbruikskosten, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. Deenergietarieven verschillenenorm per leverancier en ook uwvestigingsplaats kan effect hebben op dekosten. Enkele jaren bijdezelfde leverancierklant blijven is niet voordelig, daarom is het belangrijk om metregelmaat uw maandlasten te vergelijken metandere

Waarom vergelijken?

Wist u dat energie vergelijkendé manier is om de beste energieleverancier te vinden?En dat u daardoor veel kunt geldbesparen op de vaste lasten? Het invullen van de vergelijker is ook nogeens erg simpel. En overstappen daarna ook!

  • Slechts enkeleminuten werk.
  • Overstappen is eenvoudig en u bespaart simpelweg.
  • Het prijsverschil is al gauwenkele honderden euro’s!

Gas en stroom vergelijkenloont! tevens u kunt honderden euro’s per jaar minder besteden aan uw gas- en stroomkomsten. U kunt er vanzelfsprekend voor kiezen om uw overeenkomst voor2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u verzekerd tegenstijgende prijzen. Maar, leveranciersbieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuweklanten. Daar kunt u gewin meehalen door jaarlijksopnieuw te vergelijken. Vergelijk dus elke 12 maandenopnieuw uw energiekosten op onze website en profiteer van veel voordeel.

Hoe werkt de energievergelijker

Met de energievergelijker kunt u simpelen simpel onder andereenergiecontracten vergelijken van EON, DealDirect, Electrabel, Oxxio, Vattenfall,Energiedirect, Miky Energie Topdeal en de Nederlandse Energie Maatschappij! Omhet betrouwbaar te houdenkunt u uw huidige verbruik invoeren, uw postcode, de gewenste contractduur en eventueel de mate van duurzaamheid. Met de gegevenscalculeert de energievergelijker binnen enkele secondes de voordeligste contracten voor gas en licht! Wanneer eenenergieleverancier een speciale actie heeft lopen dan vindt u deze ookterug in het overzicht. Zoals bij energiebedrijven vergelijken.

Scroll to top