Prijzen Elektriciteit En Gas Vergelijken

Energiemaatschappij Vergelijken

De energievergelijker berekent de laagste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het juiste overeenkomst weergeven. De prijs voor licht wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u exact uw geschatte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u precies de jaarkosten herleiden en de prijs per kilowattuur elektriciteit of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om devoordeligsteenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninguitsparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is helemaalgratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens opbijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid,duur en type contract. Je kunt duskiezen voor de goedkoopsteenergieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of deprovider met de slimstebeoordeling.

Overstappen is geld besparen

Wist je dat overstappen je een besparingkan opleveren van wel honderden euro’s? Ben je sinds deliberalisering van de energiemarkt nog nooitgeswitcht van energieleverancier, dan zou je besparingzomaar op kunnen lopen tot € 350.

Welke energiemaatschappij hetvoordeligste bij jou past, hangt af vanjouw voorkeur. Hou je van zekerheid? Kies dan voor eenenergiecontract met vaste tarieven, zodat je zeker bent dat jegedurende de geldigsheidsduur van jecontract dezelfde prijs voor stroom engas blijft betalen. Vind je het milieu belangrijk? Kies dan voor eenleverancier van groene energie. Dekeus is aan jou!

Opzegvergoeding energiecontract

Wil je van energie overstappen? Hou daarbij altijd rekening met de einddatum van je huidige energiecontract. Als jevóór het eind van je overeenkomst overstapt, moet je eenopzegvergoeding betalen. Ook ben je dan de eventuelewelkomstkorting kwijt. Als je een deel van de welkomstkortingal verwerven hebt, kan het zelfs zo zijn dat jedeze moet terugbetalen. Loopt je energiecontract binnen 2maanden af? Dan kun je overstappen. Het nieuwe energieovereenkomstgaat dan in op het moment dat je huidige overeenkomst afloopt.

De voordeligsteenergiemaatschappij kiezen

De voordeligste energiemaatschappij staat immerbovenaan, u kan desgewenst tevens de prijzen op andere vergelijkingssitesraadplegen. Zo weet u zeker dat u de voordeligste energieleverancier zal vinden. U kuntdiverse goedkope energieaanbiedersvoorbij zien komen op het scherm. De 1 biedt een cashback energie vanonder andere 120 euro maar de ander kan weer €250 bieden.Dat is het leuke van energie vergelijken u ziet acuut de besparing op het scherm.uitgaven aan gas en elektriciteit bestaan uit de verbruikskosten, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. Detarieven voor energie verschillenenorm per energieleverancier en tevens uwwoonplaats kan effect hebben op demaandprijs. Jarenlang bijdezelfde energieleverancierklant blijven is niet kostenbesparend, om diereden is het interessant om metregelmaat uw maandlasten te vergelijken metandere aanbieders. Via onze websitevergelijkt u eenvoudig de prijzen van meerdan 15 gas- en stroomleveranciers.

Vaste energiekosten

Naast de energietarieven bestaat de rekening voorenergie ook voor een deel uit vaste lasten, tevensdeze kunnen flink oplopen. Jaarlijks betaalt u voor elektriciteit gemiddeld algauw €275,00 vaste onkosten per 12 maanden en voor gas tevensnog een 215,00. Voor elektriciteit heeft dit voornamelijk van doen met de teruggave energiebelasting en voor gas metde kosten voor de aansluiting van gas en de huur vande gasmeter. Zoals bij energiemaatschappij vergelijken.

Scroll to top