Meteen naar de inhoud

Energievergelijker Consumentenbond

Gas En Energieprijzen Vergelijken

De energievergelijker berekent de beste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor stroom en gas apart en kan op deze wijze het goedkoopste contract weergeven. De kosten voor licht wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u exact uw geschatte jaarkosten en prijzen per kWh terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u precies de kosten per jaar berekenen en de kosten per kWh licht of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de meest goedkope energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken en overstappen kan onverwijld op deze website. Zodra wij je gegevens hebben verkrijgen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, mits dat nodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Je hebt immer twee weken wettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijf je standaard aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Overstappen is geld overhouden

Wist je dat wisselen je een besparing kan opleveren van wel honderden euro’s? Ben je sinds de liberalisering van de energiemarkt nog nooit gewisseld van energieleverancier, dan zou je besparing zomaar op kunnen lopen tot € 450.

Welke energieleverancier het betere bij jou past, hangt af van je voorkeur. Hou je van zekerheid? Kies dan voor een energiecontract met vaste tarieven, zodat je zeker bent dat je gedurende de duur van je contract dezelfde premie voor stroom en gas blijft betalen. Vind je het milieu belangrijk? Kies dan voor een leverancier van groene energie. De mogelijkheid is aan jou!

Online energie vergelijken

Dit doe je ordinair lekker online. Door de energie ervaringen van Vattenfall met andere bedrijven te vergelijken, kun je rustig de juiste optie te maken. Tevens het welbeschouwd kostenplaatje is eenvoudig te vergelijken dankzij online vergelijkingstools. Op basis van enkele persoonlijke gegevens kan de machine voor jou uitzoeken waar je het voordeligst uit bent. Je krijgt een duidelijk overzicht te zien, waarbij de meest voordelige leverancier op de 1ste plek pronkt. Zeker kun je ook verder scrollen en onderzoeken waardoor deze goedkoper is en wat dit voor jou inhoudt. Dankzij deze websites is het vergelijken van energie nog nooit zo easy geweest.

Wat ga ik geld overhouden bij de meest voordelige energieleverancier?

Welke energieleverancier de voordeligste energie en prijzen heeft, hangt van uw persoonlijke geval af. Aan schattingen heeft u niet veel, u heeft dan alleen een indicatie wat het zou kunnen kosten. Soms lijkt de energie welkomstbonus heel hoog, maar bekijk dan wel even de duur van het contract. Als u €250 cashback korting krijgt op een driejarig contract, dan is dat niet persé voordeliger. Wat u in gedachten moet houden is dat u met elk 12 maanden overstappen al zo’n €250 bespaard. Start met energie vergelijken en bespaar.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck immer de energieprijzen met onze energievergelijking zodat u zeker weet tevens echt de goedkoopste prijzen krijgt. Met de meest voordelige energieprijzen kunt u tot wel €600 per 12 maanden uitsparen. En deze hoge besparing geldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerder een energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwde leverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. De energieprijzen veranderen steeds. twee maal per jaar kondigen de energiemaatschappijen dan tevens nieuwe prijzen aan. gas en licht bestaan uit de kosten per eenheid, belasting op energie, btw en vastrechtkosten. De tarieven voor energie veranderen flink per energieleverancier en tevens uw locatie kan effect hebben op de kosten. Lange tijd bij eenzelfde energieleverancier blijven is niet kostenbesparend, om die reden is het belangrijk om met regelmaat uw maandlasten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en licht, tevens wel energie, kunt u in een paar klikken maandelijks veel geld besparen. Via onze website kunt u gas- en stroomleveranciers vergelijken op basis van bijvoorbeeld kosten, kwaliteit en reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele ogenblikken de beste gas- en stroomleverancier. Hierdoor bespaart u zomaar honderden euro’s op uw energierekening. Probeer het ook en vergelijk simpel tot wel 4 leveranciers op basis van welkomstbonus en, tarieven en andere kosten.

  • Duurt maar een paar minuten.
  • Overstappen is snel en u bespaart simpelweg.
  • Het gewin is al snel enkele 100-en euro’s

Gas en stroom vergelijken levert geld op! tevens u kunt 100-en euro’s per jaar besparen op uw gas- en lichtksoten. U kunt er vanzelfsprekend voor kiezen om uw contract voor 2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u verzekerd tegen nieuwe prijzen. Echter, aanbieders van gaslicht bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe klanten. Daar kunt u voordeel mee halen door elke 12 maanden opnieuw te vergelijken. Vergelijk dus voor de duur van het contract om is opnieuw uw energiekosten op onze website en profiteer van veel voordeel.

Vaste energiekosten

Naast de tarieven voor energie bestaat de rekening voor energie ook voor een deel uit vaste kosten, ook deze kunnen best snel oplopen. Per 12 maanden betaalt u voor stroom gemiddeld al snel €275,00 vaste kosten per jaar en voor gas ook nog een 215,00. Voor stroom heeft dit met name te maken met de teruggave energiebelasting en voor gas met de kosten voor de gasaansluiting en de huur van de gasmeter. Zoals bij energievergelijker consumentenbond.