zakelijk energie vergelijken

Energievergelijker Independer

De energievergelijker berekent de laagste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor elektriciteit en gas apart en kan op deze manier het beste overeenkomst vaststellen. De kosten voor licht wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u exact uw verwachte kosten per jaar en prijzen per kWh terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u exact de kosten per jaar terugvinden en de lasten per kWh licht of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om degoedkoopsteenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninguitsparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s geldoverhouden
  • Overstappen is compleetgratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomstkiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens opbijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid,geldigsheidsduur en type contract. Je kunt duskiezen voor de meest voordeligeenergieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of deprovider met de goedkoperebeoordeling.

Energie vergelijken: waar moet je op letten?

Bij ons zetten we alleenergiecontracten overzichtelijk voor je op een rij, gesorteerd openergieprijzen die je per 12 maandenbetaalt. We raden je aan om vooral naar1-jarige contracten te kijken met vaste tarieven. Waarom?Omdat je daarmee vaker van lagere prijzen én een aantrekkelijkewelkomstbonus kunt profiteren.

Leveranciers vergelijken

Bij ons kun jeovereenkomsten van alleenergieaanbieders vergelijken. Wijgeven je een totaal overzicht van de markt. Met de meeste leveranciershebben wij een overeenkomst, waarmee we in de regel betere tarieven kunnen bieden. Tevens deenergieverzekeraars waar we geenovereenkomst mee hebben, worden getoond in de energievergelijker. Zo heb je eeneerlijk overzicht.

Online goedkopere energie dan zelf uitzoeken

Met onze energievergelijking kunt u binnen enkele minuten devoordeligsteenergieleverancier vinden. Bent u nog nooit overgestapt, danheeft u hoogstin deregel verouderde energieprijzen die vaak hoger zijn dan de actuele energieprijzen. U kunt dusgeld overhouden door te kiezen voor lagereenergieprijzen. Daarbij krijgt u bij een overstap ook een zogenaamdewelkomstactie. Dit kan onder andere een actietarief zijnof een cashback korting. Als u elk twaalfmaanden weer overstapt dan krijgt u continu weer een cashbackkorting. Met het gebruik van onze energievergelijking wordt uw reismakkelijk. Zelf energie vergelijken is een tijdrovende klus. Daarom bieden wiju de optie om op een snelle manier devoordeligste energie aanbiedingente vinden. Start met energie vergelijken en bekijk welke energieleverancierde goedkoopste is.

Jaarlijks overstappen naar demeest voordelige energieleverancier

Stel u zit al jaren bij dezelfde energieleverancier, danbent u dus al tien keer of minstens vijf keer demeest voordelige energie aanbiedingmisgelopen. helemaal niet nodig want verandering van spijsdoet eten, en veranderen naar de meestvoordelige energieleverancier doetgeld besparen. Gelduitsparen op uw uiteindelijk al dure energiekosten dus. Het energieverbruik is van invloed bij het maken van eengoede energievergelijking. Op die manier kun je tot op de centnauwkeurig berekenen hoeveel u kwijt bent. Zorg dus eerst dat u uw exacteverbruik weet. Zonder de juiste gegevens maakt de energievergelijker eenschatting van de energieprijzen. En op die wijze weet u niet hoeveel unu echt moet betalen. gas en elektriciteit bestaan uit de kosten voorverbruik, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. Deenergietarieven schelenenorm per leverancier en tevens uwwoonplaats kan effect hebben op demaandprijs. Lange tijd bijdezelfde energieleverancierblijven is niet voordelig, om diereden is het important om metregelmaat uw tarieven te vergelijken metandere aanbieders. Via onze websitevergelijkt u snel de kosten van meerdan 15 gas- en stroomleveranciers.

Hoe werkt de energievergelijker

Met de energievergelijker kunt u simpelen eenvoudig onder meerenergiecontracten vergelijken van EON, DealDirect, Electrabel, Oxxio, Vattenfall,Energiedirect, Miky Energie Topdeal en de Nederlandse Energie Maatschappij! Omde vergelijking te krijgenkunt u uw huidige verbruik invoeren, uw postcode, de gewenste contractduur en eventueel de mate van duurzaamheid. Met de gegevenscalculeert de energievergelijker binnen real time de slimste energiecontracten! Wanneer eenleverancier van gasen licht een speciale aanbieding heeft lopen dan vindt u deze ookterug in het overzicht. Zoals bij energievergelijker independer.

Scroll to top