Meteen naar de inhoud

Energievergelijker Kassa

Elektriciteit En Gas Leveranciers Vergelijken

De energievergelijker berekent de laagste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het voordeligste overeenkomst aanbieden. De kostprijs voor elektriciteit wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u exact uw geschatte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u exact de kosten per jaar terugvinden en de kosten per kWh elektriciteit of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om de voordeligste energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is volledig gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je gedurende het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook op onder andere beoordeling, duurzaamheid, geldigheid en type contract. Je kunt dus kiezen voor de meest goedkope energieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of de provider met de slimste beoordeling.

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na het bericht van je nieuwe aanbieder heb je 14 dagen bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe leverancier de overeenkomst bij de vorige leverancier op en ben je officieel overgestapt. Bij verhuizing moet je je oude overeenkomst wél zelf opzeggen.

Goedkope energie

Ben je op zoek naar goedkope energie? In onze energievergelijker komt het goedkoopste energieovereenkomst immer bovenaan te staan. Welk overeenkomst dit is, hangt af van jouw energieverbruik en het moment waarop je energie vergelijkt. En allicht van de exclusieve kortingen die leveranciers aanbieden. Vergelijk energie en check wat voor jou de meest goedkope energiedeal is.

Geld besparen op de energierekening. Voor veel mensen omvat deze zin al hun goede voornemens voor het nieuwe kalenderjaar. Energiebewust leven is nog nooit zo cruciaal geweest. Daarnaast wordt het leven tevens steeds duurder, waarmee we dolgraag willen geld overhouden op de maandelijkse lasten. Dat is niet te allen tijde even eenvoudig. Een nieuwe weg inslaan blijkt over het algemeen een enorme struikelblok voor de meeste mensen te zijn. Plotseling veel minder energie verbruiken is vaak niet mogelijk. klanten vervallen immers in hun oude gewoontes. Het is veel beter om je eenvoudige energiebesparende aanwijzingen eigen te maken. Je hoeft niet in de kou te zitten of met de hand te wassen. Energie uitsparen hoeft niet vervelend te zijn. Sterker nog: het is zelfs heel makkelijk, zeker als je er een gewoonte van maakt. Je kunt ook geld besparen door over te stappen van energiemaatschappij. Uit onderzoek blijkt dat veel mensen gedurende een lange periode bij dezelfde leverancier blijven. Dan ben je echter een dief van je eigen portemonnee. Overstappen loont. Hiermee kun je zelfs honderden euro’s per 12 maanden besparen. Maar hoe pak je dit aan? Hoe moet ik energie vergelijken?

Online de goedkoopste energiemaatschappijen vinden

Onze website heeft de meest voordelige energieaanbieders, acties, tarieven en aanbiedingen voor u in de energievergelijker verzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u de meest goedkope energiemaatschappij voor uw adres vinden. Met de energievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leveranciers simpel op een rij. Op die wijze kunt u de voordeligste energie vinden en kiezen. Zeker zijn er altijd zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wij u graag meer.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking een slimme deal heeft gevonden kunt u deze snel online vinden op de website van energieaanbieder. Na het afsluiten van uw nieuwe energiecontract hoeft u alleen nog uw meterstanden door te geven, de rest wordt allemaal voor u geregeld.

Energietarieven kunnen per leverancier enorm verschillen en dit kan op jaarbasis al gauw honderden euro’s schelen. De tarieven voor gas en licht bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. De energietarieven verschillen ontzettend per leverancier en ook uw woonplaats kan effect hebben op de prijs. Enkele jaren bij dezelfde energieleverancier blijven is niet kostenbesparend, daardoor is het important om met regelmaat uw kosten te vergelijken met andere leveranciers

Wat zijn normale energietarieven?

Nederlandse gezinnen betaalden het afgelopen jaar gemiddeld €0,65 per m3 gas en €0,23 per kWh elektriciteit. Ondanks dat stroom bijvoorbeeld maar €0,07 per kWh kost ligt de kostprijs enorm hoger, dit komt door 3,5 cent btw en maar liefst 12 cent belasting op energie. In feite bestaat een groot deel van uw energierekening uit belasting op energie en btw! Een gemiddeld gezin gebruikt per jaar 1.525 m3 gas en drie.340 kWh stroom wat plusminus te vergelijken is op een kostenpost van €147,00 per 30 dagen. Leveranciers mogen zelfstandig hun tarieven bepalen maar zijn wel gebonden aan een maximaal tarief. De uiterste kosten voor gas en licht worden bepaald door de ACM. Kent u uw precieze gebruik? Dan kunt u met onze energievergelijker snel het goedkoopste energieovereenkomst afsluiten. Door het invoeren van uw gegevens kan de vergelijker de beste keuze vinden. Zoals bij energievergelijker kassa.