Gas En Energieprijzen Vergelijken

Gas Vergelijken

De energievergelijker berekent de beste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze manier het voordeligste overeenkomst weergeven. De premie voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u exact uw verwachte jaarkosten en prijzen per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u exact de kosten per jaar berekenen en de kosten per kilowattuur stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om demeest goedkopeenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninggeld besparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is compleetgratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken en overstappen kan stantepede op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenverwerven, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, mits datnodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Jehebt immer 14 dagenwettelijke bedenktijd en tijdens het overstapproces blijfje gewoonaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Energie vergelijken: waar moet je op letten?

Op onze website zetten we alleenergiecontracten overzichtelijk voor je op een rij, gesorteerd openergieprijzen die je per twaalf maandenbetaalt. We raden je aan om met name naar1-jarige contracten te kijken met vaste tarieven. Waarom?Omdat je daarmee vaker van lagere tarieven én een aantrekkelijkewelkomstbonus kunt profiteren.

Welkomstbonus en

Veel energieaanbieders bieden een welkomstkorting aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstkorting over het algemeen aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een eenjarig overeenkomst gaat en elk twaalf maanden energie vergelijkt en overstapt, kun je elk jaar opnieuw gebruikmaken van een welkomstbonus. Die welkomstkorting ligt in de regel tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

De goedkoopsteenergiemaatschappij kiezen

De meest voordelige energieleverancier staat immerbovenaan, u kan desgewenst ook de prijzen op andere vergelijkingssitesraadplegen. Zo weet u zeker dat u de meestvoordelige energieleverancier zal vinden. U kuntverschillende goedkope energiebedrijvenvoorbij zien komen op het scherm. De een biedt een cashback energie vanbijvoorbeeld 120 euro maar de ander kan weer €250 bieden.Dat is het leuke van energie vergelijken u ziet gauw de besparing op het scherm.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking eengoede aanbieding heeft gevonden kunt u dezesimpel via de tool afsluiten op dewebsite van provider van gasen/of stroom. Na het afsluiten van uw nieuweenergiecontract hoeft u alleen nog uw meterstanden door te geven, de rest wordt allemaalvoor u geregeld.

Energietarievenkunnen per energieleverancierflink verschillen en dit kan opmaandbasis al snel honderden euro’s besparen. De kosten voor gas en licht bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. Deenergietarieven verschillenontzettend per leverancier en ook uwwoonplaats kan effect hebben op dekosten. Lange tijd bijdezelfde gas- en stroomleverancierblijven is niet kostenbesparend, daardoor is het important om regelmatig uw kosten te vergelijken metandere aanbieders. Via hiervergelijkt u eenvoudig de kosten van meerdan 15 leveranciers.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder vermeld kunnen dekosten voor energie per gas- en stroomleveranciersflink verschillen, daarentegen moet u tevens letten op de vaste lasten die de energiebedrijvendoorberekent aan haar klanten. De zogenoemdevastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het ismeestal een optie dat een contract zumbeispiel voordelig lijkt door degoedkopere energietarieven maar dat u door de hogevastrechtkosten alsnog duurder uit bent.Daarom kunt u met behulp van hieruitgebreid de all-in prijzenuitzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energieaanbieders kunt u onder andere letten op de volgende factoren;

  1. Extra kosten – Dekosten voor het netwerk en vastrechtskosten kunnen verschillen per leverancier, dezeextra onkosten kunnen flink in premieprijs bepalen. Controleer om diereden zo vaak mogelijk wat demeridiane maandprijs is bij uw geschatteverbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze vaste kostenvoordeliger uit bent.
  2. Duurzaamheidvan de geleverde energie – Bent u op zoek naar een groene leverancier van gas en licht?Wanneer u onze energievergelijker gebruikt krijgt u tevens direct een inzicht in hoe duurzaam de energieleverancier is!Bekijk het hier en maak onverwijld een energievergelijking.
  3. De contractduur – Energiecontracten lopenin de regel 1, drie of5 jaar, al zijn er op het moment tevensovereenkomsten voor 2 of vierjaar. U kunt ook kiezenvoor een flexibel energiecontract, deze is elke maand op te zeggen!

Bekijk tevens wat andere gebruikers over een leverancier vinden! Op hier kunt u een beoordelingen lezen over uw leverancier van gas en licht. Zoals bij gas vergelijken.

Scroll to top