Meteen naar de inhoud

Goedkoop Gas En Licht

Energie Overstappen

De energievergelijker berekent de voordeligste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze manier het voordeligste overeenkomst vaststellen. De kosten voor elektriciteit wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en prijzen per kWh terugvinden. De gaskosten worden gevormd door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u precies de jaarkosten terugvinden en de prijs per kWh licht of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de goedkoopste energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je tijdens het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens op onder meer beoordeling, duurzaamheid, looptijd en type contract. Je kunt dus kiezen voor de voordeligste energieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of de aanbieder met de slimste beoordeling.

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is één van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van ons land. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je verzekerd van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt via verschillende partners.

Alle energie-aanbieders worden in de berekeningen meegenomen. Niet alleen de grootste energiebedrijven Vattenfall, Essent en Eneco, maar ook Energiedirect.nl, de Nederlandse Energie Maatschappij, Greenchoice en vele anderen. Bekijk hier het overzicht van energie-aanbieders.

Leveranciers vergelijken

Hier kun je overeenkomsten van alle energiemaatschappijen vergelijken. Wij geven je een compleet overzicht van de markt. Met de meeste leveranciers hebben wij een overeenkomst, waardoor we meestal betere prijzen kunnen bieden. Ook de energieaanbieders waar we geen overeenkomst mee hebben, worden getoond in de energievergelijker. Zo heb je een eerlijk overzicht.

De allergoedkoopste energie en gas leverancier binnen bereik

De voordeligste energie en gas leveranciers ziet u in onze energievergelijking. Hoe kan het dat wij deze kortingen kunnen bieden? Nou dat zit zo: Energieleveranciers proberen online op energievergelijkers als voordeligste energieleverancier in de vergelijking te komen. Dat kan alleen als de laagste energiekosten bieden. Energieleveranciers concurreren voornamelijk op prijs. De meeste klanten kiezen namelijk de goedkoopste energieleverancier. De energiemaatschappij die als meest goedkope in de energievergelijking staat verwelkomt daarom de meeste nieuwe klanten.

Energieleveranciers vergelijken op kwaliteit

Klik op de naam van de energieleverancier voor meer kennis en om de gemiddelde beoordeling te bekijken. U kunt aldus alle energiebedrijven vergelijken op kwaliteit. Uw ervaringen zijn belangrijk. Heeft u ervaringen met een zekere energieleverancier? Deel deze dan op de daarvoor bestemde pagina zodat andere klanten met behulp van uw review energiebedrijven vergelijken. energie bestaan uit de verbruikskosten, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. De tarieven voor energie verschillen flink per energieleverancier en ook uw vestigingsplaats kan effect hebben op de maandprijs. Enkele jaren bij dezelfde leverancier blijven is niet kostenbesparend, om die reden is het belangrijk om regelmatig uw maandlasten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van energie, tevens wel energie, kunt u in een paar klikken maandelijks veel geld uitsparen. Via deze website kunt u aanbieders van gaslicht vergelijken op basis van bijvoorbeeld prijs, klasse en reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele seconden de beste gas- en stroomleverancier. Hierdoor bespaart u eenvoudig 100-en euro’s op uw energierekening. Probeer het ook en vergelijk snel tot wel 4 energiecontracten op basis van welkomstkorting en, kosten en andere kosten.

  • Kost bijna geen tijd.
  • Overstappen is simpel en u bespaart simpelweg.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Gas en licht vergelijken loont! tevens u kunt honderden euro’s per jaar overhouden aan uw gas- en lichtksoten. U kunt er soms wel voor kiezen om uw contract voor twee of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u verzekerd tegen nieuwe prijzen. Echter, gas- en stroomleveranciers bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe consumenten. Daar kunt u geld aan verdienen door elke 12 maanden opnieuw te vergelijken. Vergelijk dus ieder jaar opnieuw uw kosten aan energie op deze website en profiteer van veel voordeel.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals wel eens eerder gezegd kunnen de kosten voor energie per leveranciers flink verschillen, ook moet u ook letten op de vaste lasten die de leveranciers doorberekent aan haar klanten. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is wel eens een mogelijkheid dat een overeenkomst bijvoorbeeld goedkoper lijkt door de lage energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder goedkoop uit bent. Daarom kunt u op hier uitgebreid de all-in prijzen opzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energiebedrijven kunt u onder andere letten op de volgende eigenschappen;

  1. Kosten voor energie – Hierbij kunt u rekening houden met de stroomkosten per Kilowattuur en de gaskosten per kubieke meter. Het is tevens interessant om te controleren of het een vast of variabel tarief is. Bij een vast tarief betaalt u de hele contractduur hetzelfde tarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is erg competitief, om die reden gebruiken bijna alle leverancier kortingsacties om nieuwe klanten aan zich te binden. Profiteer van deze kortingsacties en scoor een gratis tablet, een lager tarief of een ander cadeautje!
  3. De duur van het contract – Energiecontracten lopen normaal gesproken één, 3 of vijf jaar, al zijn er op het moment tevens aanbiedingen voor twee of vier twaalf maanden. U kunt ook kiezen voor een flexibel energiecontract, deze is elke maand op te zeggen!

Controleer tevens wat andere klanten over een energieleverancier vinden! Op onze website kunt u een beoordelingen lezen over uw leverancier. Zoals bij goedkoop gas en licht.