Energie Overstappen

Goedkoop Gas En Stroom

De energievergelijker berekent de voordeligste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze manier het voordeligste overeenkomst vaststellen. De kosten voor elektriciteit wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en prijzen per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden gevormd door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u precies de de onkosten op jaarbasis herleiden en de lasten per kWh elektriciteit of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om devoordeligsteenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeningbesparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is compleetgratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens oponder andere beoordeling, duurzaamheid,geldigsheidsduur en type contract. Je kunt duskiezen voor de voordeligsteenergieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of deprovider met de slimstebeoordeling.

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijnimmer actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand.Leveranciers hebben geen gauw of in acuut belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of jeoverstapt naar leverancier A of B. Wij ontvangenvan elke leverancier een uitbetaling van gelijke hoogtena een overstap.

Welkomstbonus en

Veel energieaanbieders bieden een welkomstbonus aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstbonus in de regel aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een éénjarig contract gaat en elk jaar energie vergelijkt en overstapt, kun je elk jaar opnieuw gebruikmaken van een welkomstbonus. Die welkomstbonus ligt in de regel tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Stap over naar de meestgoedkope energieleverancier

Gebruik onze energievergelijker om demeest voordeligeenergieleverancier te vinden. Filter op energiesoort of contractof zelfs alleen op energie in plaats van energie en gas. Het is allemaal eenoptie wanneer u begint met energievergelijken. U kunt zo precies een optie zijn waar het de energieprijzen aangaat maar tevens op hetfeit of het energiebedrijf u duurzame stroom kan leveren. Het filterenscheelt u een hoop uitzoeken waardoor het energievergelijken een stuk makkelijker wordt. Er zijn consumenten dieliever gaan voor een variabel tarief en niet willen vastzitten aan eenlangdurig energiecontract. De andere consument prefereert doorsneegrijze stroom zonder poespas.

Hoe werkt de energievergelijker

Vul uw postcode en uw verbruik in. De energievergelijkerlaat u linearecta zien welke energieaanbieders erallemaal in uw regio energie verkopen, voor welke prijsen welke momenteel de meest voordelige is. Met behulp van de filteropties kunt u de energievergelijkerverfijnen naar uw eigen wensen. Bekijk aanstonds welk energiecontract het goedkoperepast bij uw persoonlijke geval en voorkeuren. Omdat veelleveranciers met elkaar concurreren profiteert u van exclusieve actie enaanbiedingen waarmee u veel meer kan geld besparen. Huishoudens met een verbruik van 3500 kWh en 1800 m3geld besparen gemiddeld 450 euro. Tel uituw winst! gas en licht bestaan uit de kosten voorverbruik, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. Deenergietarieven veranderenflink per leverancier en tevens uwwoonplaats kan effect hebben op demaandprijs. Lange tijd bijdezelfde gas- en stroomleverancierblijven is niet voordelig, om diereden is het interessant om regelmatig uw tarieven te vergelijken metandere aanbieders. Via hiervergelijkt u snel de kosten van meerdan 15 gas- en stroomleveranciers.

Vaste of variabele energietarieven kiezen?

Wanneer u energietarieven gaat vergelijken dan kunt u kiezen voor een termijncontract met vaste of met variabele tarieven voor energielevering. Vaste tarieven voor energielevering zet u vast voor een langere tijd, bijvoorbeeld een of drie jaar. Variabele energietarieven kunnen per maand, per kwartaal of per half jaar veranderen. Zo profiteert u dus van prijsdalingen maar kunt u tevens meer kwijt zijn als de kosten voor energie stijgen. Zoals bij goedkoop gas en stroom.

Scroll to top