zakelijk energie contract

Goedkoopste Elektriciteit

De energievergelijker berekent de beste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor stroom en gas apart en kan op deze wijze het voordeligste contract aanbieden. De kosten voor licht wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u exact de kosten per jaar berekenen en de kosten per kWh stroom of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om devoordeligsteenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninguitsparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is helemaalgratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je tijdens het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens oponder andere beoordeling, duurzaamheid,looptijd en type contract. Je kunt duskiezen voor de voordeligsteenergieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of deprovider met de slimstebeoordeling.

Waarom energie vergelijken?

Zit je al jaren bij dezelfdeenergiemaatschappij en betaal je hierdoor honderdeneuro’s per jaar te veel? Grote kansvan wel. Overstappers kunnen namelijk rekenen op extra lage tarievenen eenmalige kortingen. Wil je weten of jij kunt geldoverhouden op jouw energiekosten? Nietmoeilijk, hoor. Vul je gegevens in en bekijk deslimste deals op basis van je verbruiken wensen.

Welkomstbonus en

Veel energiemaatschappijen bieden een welkomstkorting aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstkorting in de regel aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een eenjarig overeenkomst gaat en elk 12 maanden energie vergelijkt en overstapt, kun je elk twaalf maanden opnieuw gebruikmaken van een welkomstbonus. Die welkomstbonus ligt over het algemeen tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Wat ga ik geld overhouden bij demeest voordelige energieleverancier?

Welke energiemaatschappij degoedkoopste energie en prijzenheeft, hangt van uw persoonlijke geval af. Aan schattingen heeft uniet veel, u heeft dan alleen een indicatie wat het zou kunnen kosten. Somslijkt de energie welkomstbonus heel hoog, maar bekijk dan wel even degeldigsheidsduur van het contract. Als u €250cashback korting krijgt op een driejarig contract, dan is dat niet persévoordeliger. Wat u in gedachten moet houden is dat u met elk 12maanden overstappen al zo’n €250 bespaard. Start met energievergelijken en bespaar.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck altijd de energieprijzenmet onze energievergelijking zodat u zeker weet ook echt devoordeligste prijzen krijgt. Metde meest goedkope energieprijzenkunt u tot wel €600 per twaalf maandengeld besparen. En deze hoge besparinggeldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerdereen energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwdeleverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. Deenergieprijzen veranderen steeds. twee keer per 12maanden kondigen de energiebedrijvendan tevens nieuwe prijzen aan. gas en elektriciteit bestaan uit de kosten per eenheid, belasting openergie, btw en netwerkkosten. Deenergietarieven schelenontzettend per energieleverancier en tevens uwvestigingsplaats kan effect hebben op deprijs. Enkele jaren bijdezelfde gas- en stroomleverancierblijven is niet kostenbesparend, daardoor is het belangrijk om regelmatig uw tarieven te vergelijken metandere

Waarom vergelijken?

Wist u dat energie vergelijkendé manier is om de meest voordelige energieleverancier te vinden?En dat u daardoor veel kunt uitsparen op de vaste lasten? Het invullen van de vergelijker is tevens nogeens erg gemakkelijk. En overstappen daarna ook!

  • Slechts enkeleminuten werk.
  • Overstappen is simpel.
  • Het gewin is al efficiënt enkele honderden euro’s

Energie vergelijkenloont! tevens u kunt 100-en euro’s per jaar geld besparen op uw energiekosten. U kunt er somswel voor kiezen om uw overeenkomst voortwee of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u verzekerd tegenstijgende prijzen. Maar, gas- en stroomleveranciersbieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuweconsumenten. Daar kunt u van profiteren door elke 12 maandenopnieuw te vergelijken. Vergelijk dus elke 12 maandenopnieuw uw energiekosten op onze website en profiteer van veel voordeel.

Energietarieven vergelijken en besparen

Klanten die vrijwel nooit overstappenkunnen flink geld overhouden door te switchenvan leverancier vangas en licht. Als u al geruime rijd consument bent bij eengas- en stroomleverancier betaalt u vaak te veelvoor uw energie en liggen deprijzen voor gas en licht relatief hoog. Door over testappen kunt u al gauw €300,00 overhouden! Zoals bij goedkoopste elektriciteit.

Scroll to top