Stroom Energie Vergelijken

Goedkoopste Energie Maatschappij

De energievergelijker berekent de voordeligste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze manier het beste contract weergeven. De kosten voor elektriciteit wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u precies uw geschatte jaarkosten en kosten per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u exact de de kosten op jaarbasis terugvinden en de prijs per kilowattuur licht of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om demeest voordeligeenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninggeld overhouden!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is helemaalgratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken en overstappen kan onverwijld op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenverwerven, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, mits datnodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Jehebt immer twee wekenwettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijfje gewoonaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is een van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van Holland. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je gedekt van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt m.b.v. onze partners.

Iedere dag ontvangen wij deactuele prijzen rechtstreeks van de energieleverancier. Alsje via ons gaat energie vergelijken, dan kun je er dus zeker van zijn dat je devoordeligsteenergiemaatschappij vindt die bij jouw situatiepast. Bovendien zijn wij heel transparant in de opbouw van je energiecontract.Daarom kun je lopende het energie vergelijken ookaltijd zien uit hoe hoog de leveringskosten zijn, maarook de hoogte van de netwerkkosten, belasting en toeslagen. Zo kom jeachteraf niet voor verrassingen te staan.

Welkomstbonus en

Veel energiebedrijven bieden een welkomstkorting aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstkorting in de regel aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een eenjarig overeenkomst gaat en elk twaalf maanden energie vergelijkt en overstapt, kun je elk jaar opnieuw gebruikmaken van een welkomstbonus. Die welkomstkorting ligt over het algemeen tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Online een voordeligerekeuse energie dan zelf uitzoeken

Met onze energievergelijking kunt u binnen enkele minuten degoedkoopsteenergiemaatschappij vinden. Bent u nog nooit overgestapt, danheeft u hoogstin deregel verouderde energieprijzen die in deregel hoger zijn dan de actuele energieprijzen. U kunt dusuitsparen door te kiezen voor lagereenergieprijzen. Daarbij krijgt u bij een overstap ook een zogenaamdewelkomstactie. Dit kan onder meer een actietarief zijnof een cashback korting. Als u elk twaalfmaanden weer overstapt dan krijgt u telkens weer een cashbackkorting. Met het gebruik van onze energievergelijking wordt uw reismakkelijk. Zelf energie vergelijken is een tijdrovende klus. Daarom bieden wiju de optie om op een snelle manier demeest voordelige energie aanbiedingente vinden. Start met energie vergelijken en bekijk welke energieleverancierde meest goedkope is.

Ieder jaar overstappen naar devoordeligste energieleverancier

Stel u zit al jaren bij dezelfde energieleverancier, danbent u dus al tien keer of minstens vijf keer devoordeligste energie aanbiedingmisgelopen. volledig niet nodig want verandering van spijsdoet eten, en veranderen naar de meestvoordelige energiemaatschappij doetuitsparen. Geldgeld overhouden op uw per slot vanrekening al dure energiekosten dus. Het energieverbruik is van invloed bij het maken van eengoede energievergelijking. Op die manier kun je tot op de centnauwkeurig berekenen hoeveel u kwijt bent. Zorg dus eerst dat u uw exacteverbruik weet. Zonder de juiste gegevens maakt de energievergelijker eenschatting van de energieprijzen. En op die wijze weet u niet hoeveel unu echt moet betalen. gas enstroom bestaan uit de verbruikskosten, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. Deenergietarieven verschillenflink per energieleverancier en ook uwwoonplaats kan effect hebben op deprijs. Enkele jaren bijeenzelfde energieleverancierklant blijven is niet kostenbesparend, daardoor is het belangrijk om regelmatig uw maandlasten te vergelijken metandere

Waarom vergelijken?

Wist u dat energie vergelijkendé manier is om de meest voordelige leverancier van gas en licht te vinden?En dat u daardoor veel uitgaven aan energie kunt geldoverhouden? Het invullen van de vergelijker is ook nogeens erg eenvoudig. En overstappen daarna ook!

  • Slechts enkeleminuten werk.
  • Overstappen is inenkele stappen gedaan.
  • Het prijsverschil is al gauwenkele honderden euro’s!

Gas en licht vergelijkenlevert geld op! tevens u kunt honderden euro’s opjaarbasis overhouden aan uw energiekosten. U kunt er wellichtwel voor kiezen om uw overeenkomst voor2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u verzekerd tegennieuwe prijzen. Echter, leveranciersbieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuweconsumenten. Daar kunt u van profiteren door ieder jaareen andere aanbieder tekiezen. Vergelijk dus voor de duurvan het contract om isopnieuw uw kosten aan energie op onze website en profiteer van veel voordeel.

Energietarieven vergelijken en uitsparen

Klanten die bijna nooit overstappenkunnen best veel geld overhouden door te switchenvan leverancier vangas en licht. Als u al geruime rijd klant bent bij eenleverancier betaalt u waarschijnlijk te veelvoor uw gas en elektriciteit en liggen deprijzen voor gas en licht relatief hoog. Door over testappen kunt u al gauw €300,00 besparen! Zoals bij goedkoopste energie maatschappij.

Scroll to top