Meteen naar de inhoud

Goedkoopste Energieleverancier Radar

Stroom Vergelijken

De energievergelijker berekent de goedkoopste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor licht en gas apart en kan op deze manier het beste overeenkomst aanbieden. De kosten voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en prijzen per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u exact de kosten per jaar berekenen en de kosten per kilowattuur licht of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de voordeligste energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is helemaal gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan acuut op deze website. Zodra wij je gegevens hebben bekomen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, indien dat nodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Je hebt te allen tijde 14 dagen wettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijf je algemeen aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Hoe werkt overstappen?

Heb je de energievergelijker gebruikt en ben je klaar voor de overstap? Na bevestiging van je nieuwe leverancier heb je veertien dagen bedenktijd. Daarna zegt je nieuwe aanbieder het contract bij de oude leverancier op en ben je officieel overgestapt. Bij verhuizing moet je je oude overeenkomst wél zelf opzeggen.

Welkomstkorting en

Veel energieleveranciers bieden een welkomstkorting aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstkorting vaak aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een 1-jarig overeenkomst gaat en elk twaalf maanden energie vergelijkt en overstapt, kun je elk 12 maanden opnieuw gebruikmaken van een welkomstbonus. Die welkomstbonus ligt vaak tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

De meest voordelige energieleverancier kiezen

De meest voordelige energieleverancier staat te allen tijde bovenaan, u kan desgewenst ook de prijzen op andere vergelijkingssites raadplegen. Zo weet u zeker dat u de goedkoopste energiemaatschappij zal vinden. U kunt diverse goedkope energieaanbieders voorbij zien komen op het scherm. De een biedt een cashback energie van onder andere 120 euro maar de ander kan weer €250 bieden. Dat is het leuke van energie vergelijken u ziet subiet de besparing op het scherm.uitgaven aan energie bestaan uit de verbruikskosten, belasting op energie, btw en netwerkkosten. De tarieven voor energie veranderen ontzettend per energieleverancier en ook uw woonplaats kan effect hebben op de kosten. Jarenlang bij dezelfde gas- en stroomleverancier klant blijven is niet voordelig, om die reden is het belangrijk om regelmatig uw maandlasten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van energie, tevens wel gas en stroom, kunt u eenvoudig jaarlijks veel geld besparen. Via hier kunt u gas- en stroomleveranciers vergelijken op basis van bijvoorbeeld kosten, kwaliteit en reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele momenten de beste leverancier. Hierdoor bespaart u zomaar 100-en euro’s op uw energierekening. Probeer het ook en vergelijk simpel tot wel vier aanbieders op basis van welkomstkorting en, leveringstarieven en andere kosten.

  • Duurt maar een paar minuten.
  • Overstappen is efficiënt en u bespaart eenvoudig.
  • Het voordeel is al in enkele stappen enkele honderden euro’s

Gas en stroom vergelijken loont! ook u kunt honderden euro’s op jaarbasis minder besteden aan uw gas- en lichtksoten. U kunt er vanzelfsprekend voor kiezen om uw overeenkomst voor twee of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u verzekerd tegen nieuwe prijzen. Echter, energiemaatschappijen bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe klanten. Daar kunt u van profiteren door ieder jaar over te stappen. Vergelijk dus ieder jaar opnieuw uw energiekosten op hier en profiteer van veel voordeel.

Vaste of variabele energietarieven kiezen?

Door over te stappen via onze energievergelijker kunt u eenvoudig geld overhouden. Bijna alle huishoudens kunnen besparen door te wisselen, en in veel gevallen tot wel honderden euro’s! Een gemiddelde overstapper bespaart €350,00 door de welkomstbonus! En dat is maar goed ook, want gas en elektriciteit is de laatste tijd enorm in premieprijs omhoog gegaan. Zoals bij goedkoopste energieleverancier radar.