energie vergelijken zakelijk

Goedkoopste Energieleverancier

De energievergelijker berekent de voordeligste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het juiste overeenkomst aanbieden. De kosten voor stroom wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u exact uw geschatte kosten per jaar en prijzen per kWh terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u exact de kosten per jaar terugvinden en de kosten per kWh stroom of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om degoedkoopsteenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeningbesparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is helemaalgratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je tijdens het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook oponder andere beoordeling, duurzaamheid,geldigsheidsduur en type contract. Je kunt duskiezen voor de goedkoopsteenergieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of deaanbieder met de goedkoperebeoordeling.

Energie vergelijken: waar moet je op letten?

Hier zetten we alleenergiecontracten overzichtelijk voor je op een rij, gesorteerd openergieprijzen die je per kalenderjaarbetaalt. We raden je aan om vooral naaréénjarige contracten te kijken met vaste tarieven. Waarom?Omdat je daarmee vaker van lagere tarieven én een aantrekkelijkewelkomstkorting kunt profiteren.

Welkomstkorting en

Veel energieleveranciers bieden een welkomstbonus aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstkorting vaak aan het eind van je energiecontract uitgekeerd. Als je voor een eenjarig overeenkomst gaat en elk 12 maanden energie vergelijkt en overstapt, kun je elk twaalf maanden opnieuw gebruikmaken van een welkomstkorting. Die welkomstbonus ligt over het algemeen tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Online de meest voordeligeenergieaanbieders vinden

Onze website heeft de meestvoordelige energieaanbieders,acties, tarieven en aanbiedingen voor u in de energievergelijkerverzameld. Op basis van uw verbruik en adresgegevens kunt u degoedkoopsteenergieleverancier voor uw adres vinden. Met deenergievergelijking zet u alle energie aanbiedingen van de leverancierseenvoudig op een rij. Op die manier kunt u de meest goedkope energie vinden en kiezen.Allicht zijn er teallen tijde zaken waar u mee rekening dient te houden. Daarover vertellen wiju graag meer.

Elk jaar overstappen naar degoedkoopste energieleverancier

Stel u zit al jaren bij dezelfde energieleverancier, danbent u dus al tien keer of minstens vijf keer demeest voordelige energie aanbiedingmisgelopen. helemaal niet nodig want verandering van spijsdoet eten, en veranderen naar de goedkoopste energieleverancier doetbesparen. Geldbesparen op uw op de keperbeschouwd al dure energiekosten dus. Het energieverbruik is van invloed bij het maken van eengoede energievergelijking. Op die manier kun je tot op de centnauwkeurig berekenen hoeveel u kwijt bent. Zorg dus eerst dat u uw exacteverbruik weet. Zonder de juiste gegevens maakt de energievergelijker eenschatting van de energieprijzen. En op die manier weet u niet hoeveel unu echt moet betalen. gas en elektriciteit bestaan uit de kosten per eenheid, belasting openergie, btw en netwerkkosten. Detarieven voor energie veranderenenorm per energieleverancier en ook uwvestigingsplaats kan effect hebben op dekosten. Enkele jaren bijdezelfde leverancierblijven is niet kostenbesparend, daardoor is het important om metregelmaat uw tarieven te vergelijken metandere aanbieders. Via deze websitevergelijkt u eenvoudig de kostprijzen van meerdan 15 energieleveranciers.

Hoe werkt de energievergelijker

Met de energievergelijker kunt u overzichtelijken in enkele stappen onder andereenergiecontracten vergelijken van EON, DealDirect, Electrabel, Oxxio, Vattenfall,Energiedirect, Miky Energie Topdeal en de Nederlandse Energie Maatschappij! Omhet overzichtelijk te makenkunt u uw huidige verbruik invoeren, uw postcode, de gewenste duur van hetcontract en eventueel de mate van duurzaamheid. Met de gegevensberekent de energievergelijker binnen real time de beste contracten voor gas en licht! Wanneer eenleverancier een speciale actie heeft lopen dan vindt u deze ookterug in het overzicht. Zoals bij goedkoopste energieleverancier.

Scroll to top