zakelijke energie eenmanszaak

Goedkoopste Energietarieven

De energievergelijker berekent de voordeligste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor licht en gas apart en kan op deze wijze het beste contract weergeven. De prijs voor elektriciteit wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u exact uw verwachte jaarkosten en prijzen per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze wijze kunt u precies de kosten per jaar berekenen en de kosten per kWh licht of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om devoordeligsteenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninggeld besparen!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is vollediggratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomstkiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken en overstappen kan spoorslags op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenontvangen, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, indien datnodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Jehebt te allen tijde veertien dagenwettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijfje ordinairaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is een van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van Nederland. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je verzekerd van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt door onze partners.

Alle energie-aanbieders worden in deberekeningen meegenomen. Niet alleen de grootsteenergiebedrijven Vattenfall, Essent enEneco, maar tevens Energiedirect.nl, de Nederlandse Energie Maatschappij,Greenchoice en vele anderen. Bekijk hier het overzicht van energie-aanbieders.

Online energie vergelijken

Dit doe je simpellekker online. Door de energie ervaringen van Vattenfall met anderebedrijven te vergelijken, kun je rustig de juistekeus te maken. Ook het immers kostenplaatje is simpel te vergelijken dankzij online vergelijkingstools. Opbasis van enkele persoonlijke gegevens kan de machine voor jou uitzoeken waarje het voordeligst uit bent. Je krijgt een duidelijk overzicht te zien, waarbijde voordeligste leverancier op deeerste plek pronkt. Natuurlijkkun je ook verder scrollen en onderzoeken waarmee deze goedkoperis en wat dit voor jou inhoudt. Dankzij deze websites is het vergelijken vanenergie nog nooit zogemakkelijk geweest.

Online de betere keuse energie dan zelf uitzoeken

Met onze energievergelijking kunt u binnen enkele minuten demeest goedkopeenergiemaatschappij vinden. Bent u nog nooit overgestapt, danheeft u hoogstin deregel verouderde energieprijzen die vaak hoger zijn dan de actuele energieprijzen. U kunt dusbesparen door te kiezen voor lagereenergieprijzen. Daarbij krijgt u bij een overstap tevens een zogenaamdewelkomstactie. Dit kan bijvoorbeeld een actietarief zijnof een cashback korting. Als u elk twaalfmaanden weer overstapt dan krijgt u continu weer een cashbackkorting. Met het gebruik van onze energievergelijking wordt uw speurtochtmakkelijk. Zelf energie vergelijken is een tijdrovende klus. Daarom bieden wiju de optie om op een snelle wijze degoedkoopste energie aanbiedingente vinden. Start met energie vergelijken en bekijk welke energiemaatschappijde voordeligste is.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck te allen tijde de energieprijzenmet onze energievergelijking zodat u zeker weet ook echt demeest goedkope prijzen krijgt. Metde goedkoopste energieprijzenkunt u tot wel €600 per jaarbesparen. En deze hoge besparinggeldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerdereen energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwdeleverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. Deenergieprijzen veranderen steeds. twee keer per twaalf maanden kondigen de energieleveranciersdan ook nieuwe prijzen aan. gas enstroom bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en netwerkkosten. Detarieven voor energie veranderenenorm per leverancier en tevens uwvestigingsplaats kan effect hebben op deprijs. Enkele jaren bijdezelfde gas- en stroomleverancierblijven is niet kostenbesparend, daardoor is het important om metregelmaat uw maandlasten te vergelijken metandere leveranciers

Vaste of variabele energietarieven kiezen?

Door over te stappen via onze energievergelijker kunt u snel geld overhouden. Bijna alle huishoudens kunnen besparen door te switchen, en in de meeste situaties tot wel 100-en euro’s! Een gemiddelde overstapper bespaart €350,00 door de welkomstbonus! En dat is maar goed ook, want energie is de afgelopen jaren flink in maandpremie omhoog gegaan. Zoals bij goedkoopste energietarieven.

Scroll to top