Tarieven Gas En Elektriciteit Vergelijken

Goedkoopste Stroom En Gas

De energievergelijker berekent de goedkoopste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor licht en gas apart en kan op deze wijze het beste overeenkomst aanbieden. De kosten voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u precies uw verwachte jaarkosten en prijzen per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze manier kunt u exact de de onkosten op jaarbasis terugvinden en de prijs per kWh licht of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om demeest goedkopeenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninggeld overhouden!

Voordelen van overstappen

 • Honderden euro’s geldoverhouden
 • Overstappen is compleetgratis
 • Zelf je ideale energieovereenkomstkiezen
 • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je gedurende het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar tevens opbijvoorbeeld beoordeling, duurzaamheid,geldigsheidsduur en type contract. Je kunt duskiezen voor de meest voordeligeenergieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of deaanbieder met de bestebeoordeling.

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijnaltijd actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand.Leveranciers hebben geen acuut of in meteen belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of jeoverstapt naar leverancier A of B. Wij verkrijgenvan elke leverancier een betaling van gelijke hoogtena een overstap.

Online energie vergelijken

Dit doe je simpellekker online. Door de energie ervaringen van Vattenfall met anderebedrijven te vergelijken, kun je rustig de juistekeuze te maken. Ook het tenslotte kostenplaatje is simpel te vergelijken dankzij online vergelijkingstools. Opbasis van enkele persoonlijke gegevens kan de machine voor jou uitzoeken waarje het voordeligst uit bent. Je krijgt een duidelijk overzicht te zien, waarbijde goedkoopste leverancier op deeerste plek pronkt. Zekerkun je ook verder scrollen en onderzoeken waardoor deze goedkoperis en wat dit voor jou inhoudt. Dankzij deze websites is het vergelijken vanenergie nog nooit zoin enkele stappenen simpel geweest.

Stap over naar de meestgoedkope energieleverancier

Gebruik onze energievergelijker om demeest goedkopeenergieleverancier te vinden. Filter op energiesoort of contractof zelfs alleen op energie in plaats van energie en gas. Het is allemaal mogelijk wanneer u begint met energievergelijken. U kunt zo secuur mogelijk zijn waar het de energieprijzen aangaat maar ook op hetfeit of het energiebedrijf u groene stroom kan leveren. Het filterenscheelt u een hoop zoekwerk waarmee het energievergelijken een stuk makkelijker wordt. Er zijn Nederlanders dieliever gaan voor een variabel tarief en niet willen vastzitten aan eenlangdurig energiecontract. De andere consument prefereert gewoongrijze stroom zonder poespas.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck te allen tijde de energieprijzenmet onze energievergelijking zodat u zeker weet tevens echt devoordeligste prijzen krijgt. Metde meest voordelige energieprijzenkunt u tot wel €600 per 12 maandengeld besparen. En deze hoge besparinggeldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerdereen energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwdeleverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. Deenergieprijzen veranderen steeds. twee maal per twaalf maanden kondigen de energiebedrijvendan tevens nieuwe tarieven aan. gas en elektriciteit bestaan uit de kosten per eenheid, belasting openergie, btw en vastrechtkosten. Detarieven voor energie veranderenontzettend per leverancier en ook uwvestigingsplaats kan effect hebben op deprijs. Enkele jaren bijeenzelfde gas- en stroomleverancierklant blijven is niet kostenbesparend, daarom is het belangrijk om metregelmaat uw tarieven te vergelijken metandere

Waarom vergelijken?

Door hetvergelijken van energie, ook wel gas en licht, kunt u simpel maandelijks flink geld geld besparen. Via deze website kunt u energiebedrijvenvergelijken op basis van onder meer prijs, klasseen reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt ubinnen enkele momenten degoedkoopste gas- enstroomleverancier. Hierdoorbespaart u zomaar 100-en euro’s op uw energierekening. Probeer het tevens en vergelijksimpel tot wel vieraanbieders op basis van welkomstbonusen, tarieven en andere kosten.

 • Duurt maar een paar minuten.
 • Overstappen is efficiënt en u bespaart simpelweg.
 • Het voordeel is al inenkele stappen enkele honderden euro’s

Energie vergelijkenlevert geld op! ook u kunt honderden euro’s opjaarbasis overhouden aan uw gas- en stroomkomsten. U kunt er somswel voor kiezen om uw overeenkomst voor2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u beschermd tegenprijsstijgingen. Maar, energieleveranciersbieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuweklanten. Daar kunt u geld aan verdienen door jaarlijkseen andere aanbieder tekiezen. Vergelijk dus elke 12 maandenopnieuw uw kosten aan energie op hier en profiteer van veel voordeel.

Stappen energievergelijker

 • Vul uw postcode in om de beschikbareleveranciersvan gas en licht te vinden.
 • Geef uw type meter aan en typewoonhuis.
 • Vul het aantal inwoners van uwgezin in.
 • Wanneer u uw preciezejaarverbruik bij de hand heeft kunt u deze tevensinvullen.
 • Kies de gewenste duur van hetcontract en duurzaamheid.
 • Klik op ‘Start met vergelijken’.
 • Vergelijk de goedkoopstedeals! Tip: Gebruik ‘Meer informatie’ om een beter beeld tekrijgen van de deal
 • Klik op aanvragen om uw overeenkomst afte sluiten! Zoals bij goedkoopste stroom en gas.

Scroll to top