Meteen naar de inhoud

Goedkoopste Stroomleverancier

Aanbieders Energie Vergelijken

De energievergelijker berekent de goedkoopste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze manier het beste contract aanbieden. De prijs voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u precies uw geschatte jaarkosten en prijzen per kilowattuur terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u precies de kosten per jaar berekenen en de kosten per kWh stroom of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest goedkope energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is helemaal gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken en overstappen kan meteen op deze website. Zodra wij je gegevens hebben ontvangen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, mits dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt immer twee weken wettelijke bedenktijd en tijdens het overstapproces blijf je standaard aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijn te allen tijde actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand. Leveranciers hebben geen gauw of in subiet belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of je overstapt naar leverancier A of B. Wij verwerven van elke leverancier een vergoeding van gelijke hoogte na een overstap.

Opzegvergoeding energiecontract

Wil je van energie overstappen? Hou daarbij te allen tijde rekening met de einddatum van je huidige energiecontract. Als je vóór het eind van je overeenkomst overstapt, moet je een opzegvergoeding betalen. Tevens ben je dan de eventuele welkomstkorting kwijt. Als je een deel van de welkomstbonus al ontvangen hebt, kan het zelfs zo zijn dat je deze moet terugbetalen. Loopt je energieovereenkomst binnen twee maanden af? Dan kun je overstappen. Het nieuwe energiecontract gaat dan in op het moment dat je huidige contract afloopt.

De voordeligste energiemaatschappij kiezen

De meest voordelige energieleverancier staat te allen tijde bovenaan, u kan desgewenst ook de prijzen op andere vergelijkingssites raadplegen. Zo weet u zeker dat u de goedkoopste energieleverancier zal vinden. U kunt verscheidene goedkope energiebedrijven voorbij zien komen op het scherm. De 1 biedt een cashback energie van bijvoorbeeld 120 euro maar de ander kan weer €250 bieden. Dat is het leuke van energie vergelijken u ziet spoorslags de besparing op het scherm.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking een slimme aanbieding heeft gevonden kunt u deze snel via de tool aan gaan op de website van provider van gas en/of stroom. Na het afsluiten van uw nieuwe contract hoeft u alleen nog uw huidige stand door te geven, de rest wordt allemaal voor u geregeld.

Tarieven voor energie kunnen per leverancier van energie enorm verschillen en dit kan op maandbasis al zomaar honderden euro’s schelen. De tarieven voor energie bestaan uit de verbruikskosten, belasting op energie, btw en vastrechtkosten. De tarieven voor energie schelen ontzettend per energieleverancier en tevens uw locatie kan effect hebben op de kosten. Enkele jaren bij dezelfde energieleverancier klant blijven is niet voordelig, om die reden is het interessant om met regelmaat uw tarieven te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van energie, ook wel energie, kunt u simpel jaarlijks flink geld geld overhouden. Via deze website kunt u verzekeringsmaatschappijen van gaslicht vergelijken op basis van bijvoorbeeld prijs, kwaliteit en ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele seconden de goedkoopste energieleverancier. Hierdoor bespaart u eenvoudig 100-en euro’s op uw gas- en stroomrekening. Probeer het ook en vergelijk snel tot wel 4 aanbiedingen op basis van welkomstbonus en, tarieven en andere kosten.

  • Kost bijna geen tijd.
  • Overstappen is snel gedaan.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Overstappen kost niets en zo maar geregeld. Zo kunt u makkelijk en zonder moeite flink besparen op uw gas- en stroomrekening. Uw voordeel kan wel oplopen tot 450 euro! U hoeft uw lopende energiecontract niet zelf te annuleren, dat doet de nieuwe leverancier voor u. En met veertien dagen wettelijke bedenktijd zit u nergens aan vast.

Vaste energiekosten

Naast de tarieven voor energie bestaat de afrekening tevens voor een deel uit vaste lasten, tevens deze kunnen flink oplopen. Per jaar betaalt u voor stroom gemiddeld al gauw €275,00 vaste onkosten per jaar en voor gas tevens nog een 215,00. Voor licht heeft dit gemiddeld genomen van doen met de teruggave energiebelasting en voor gas met de kosten voor de aansluiting van gas en de huur van de gasmeter. Zoals bij goedkoopste stroomleverancier.