Meteen naar de inhoud

Goedkope Energie En Gas

zakelijke energievergelijker

De energievergelijker berekent de goedkoopste kosten voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor licht en gas apart en kan op deze manier het goedkoopste overeenkomst weergeven. De premie voor elektriciteit wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u precies uw verwachte kosten per jaar en prijzen per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u exact de kosten per jaar herleiden en de kosten per kilowattuur stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de goedkoopste energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening uitsparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is helemaal gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan terstond op deze website. Zodra wij je gegevens hebben ontvangen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, als dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt altijd veertien dagen wettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijf je gewoon aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Energie vergelijken: waar moet je op letten?

Hier zetten we alle energiecontracten overzichtelijk voor je op een rij, gesorteerd op energieprijzen die je per 12 maanden betaalt. We raden je aan om met name naar eenjarige contracten te kijken met vaste tarieven. Waarom? Omdat je daarmee vaker van lagere tarieven én een aantrekkelijke welkomstbonus kunt profiteren.

Energieprijzen vergelijken

Energieleverancieren wijzigen hun variabele tarieven elk halfjaar. Op 1 januari en op 1 juli. Zowel de gasprijs als de elektriciteitsprijs. De energieprijzen zijn afhankelijk van verscheidene invloeden op de energiemarkt. Zoals bijvoorbeeld de olieprijs. Maak je hier niet druk om. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling van de energieprijzen. Je kunt bij ons alle energieprijzen vergelijken.

Stap over naar de goedkoopste energieleverancier

Gebruik onze energievergelijker om de meest voordelige energiemaatschappij te vinden. Filter op energiesoort of contract of zelfs alleen op energie in plaats van energie en gas. Het is allemaal een optie op welk moment u begint met energie vergelijken. U kunt zo precies een mogelijkheid zijn waar het de energieprijzen aangaat maar ook op het feit of het energiebedrijf u duurzame stroom kan leveren. Het filteren scheelt u een hoop zoekwerk waardoor het energie vergelijken een stuk makkelijker wordt. Er zijn Nederlanders die liever gaan voor een variabel tarief en niet willen vastzitten aan een langdurig energiecontract. De andere consument prefereert gewoon grijze stroom zonder poespas.

Hoe werkt de energievergelijker

Vul uw postcode en uw verbruik in. De energievergelijker laat u acuut zien welke energiebedrijven er allemaal in uw regio energie verkopen, voor welke kostprijs en welke momenteel de goedkoopste is. Met behulp van de filteropties kunt u de energievergelijker verfijnen naar uw eigen wensen. Bekijk linea recta welk energieovereenkomst het slimste past bij uw persoonlijke geval en voorkeuren. Omdat veel leveranciers met elkaar concurreren profiteert u van exclusieve actie en aanbiedingen waardoor u veel meer kan geld overhouden. Huishoudens met een verbruik van 3500 kWh en 1800 m3 uitsparen gemiddeld 450 euro. Tel uit uw winst! gas en elektriciteit bestaan uit de kosten per eenheid, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten. De tarieven voor energie schelen enorm per energieleverancier en ook uw locatie kan effect hebben op de prijs. Enkele jaren bij eenzelfde gas- en stroomleverancier blijven is niet voordelig, daardoor is het belangrijk om met regelmaat uw tarieven te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van energie, ook wel gas en stroom, kunt u eenvoudig maandelijks flink geld besparen. Via deze website kunt u energieaanbieders vergelijken op basis van bijvoorbeeld kosten, kwaliteit en ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele seconden de goedkoopste gas- en stroomleverancier. Hierdoor bespaart u simpelweg honderden euro’s op uw energierekening. Probeer het ook en vergelijk snel tot wel 4 leveranciers op basis van welkomstkorting en, leveringstarieven en andere kosten.

  • Slechts enkele minuten werk.
  • Overstappen is efficiënt en u bespaart eenvoudig.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Gas en stroom vergelijken levert geld op! ook u kunt 100-en euro’s op jaarbasis overhouden aan uw gas- en lichtksoten. U kunt er misschien wel voor kiezen om uw contract voor 2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u verzekerd tegen prijsstijgingen. Echter, leveranciers bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe klanten. Daar kunt u geld aan verdienen door jaarlijks opnieuw te vergelijken. Vergelijk dus ieder jaar opnieuw uw energiekosten op hier en profiteer van veel voordeel.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder vermeld kunnen de kostprijzen voor gas en licht per energiemaatschappijen flink verschillen, daarnaast moet u tevens letten op de vaste lasten die de energiebedrijven doorberekent aan haar klanten. De zogenoemde vastrechtkosten, ook wel administratieve kosten. Het is in enkele gevallen mogelijk dat een leveringsovereeenkomst zum beispiel goedkoper lijkt door de voordelige energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog duurder uit bent. Daarom kunt u met behulp van onze website snel de all-in prijzen uitzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energiemaatschappijen kunt u onder meer kijken naar de volgende eigenschappen;

  1. Kosten voor energie – Hierbij kunt u rekening houden met de stroomkosten per kWh en de kosten voor gas per m3. Het is ook interessant om te controleren of het een vast of variabel energietarief is. Bij een vaste prijs betaalt u de volledige periode hetzelfde tarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Duurzaamheid van de geleverde energie – Bent u op zoek naar een groene leverancier van gas en licht? Wanneer u onze energievergelijker gebruikt krijgt u tevens onmiddellijk een zicht in hoe duurzaam de leverancier van gas en licht is! Bekijk het hier en maak meteen een energievergelijking.
  3. De contractduur – Energiecontracten lopen normaal gesproken 1, 3 of 5 jaar, al zijn er tegenwoordig tevens aanbiedingen voor 2 of 4 jaar. U kunt tevens kiezen voor een flexibel energiecontract, deze is elke 30 dagen te annuleren!

Bekijk tevens wat andere klanten over een energieleverancier vertellen! Op deze website kunt u een beoordelingen lezen over uw leverancier van gas en licht. Zoals bij goedkope energie en gas.