zakelijke energie vergelijken

Goedkope Energieleverancier

De energievergelijker berekent de goedkoopste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze manier het voordeligste contract vaststellen. De kostprijs voor stroom wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u exact uw verwachte jaarkosten en prijzen per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u exact de jaarkosten terugvinden en de kosten per kWh elektriciteit of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om degoedkoopsteenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninggeld overhouden!

Pluspunten van overstappen

  • Honderden euro’s geldoverhouden
  • Overstappen is compleetgratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook oponder andere beoordeling, duurzaamheid,looptijd en type contract. Je kunt duskiezen voor de meest goedkopeenergieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of deaanbieder met de beterebeoordeling.

Energie vergelijken: waar moet je op letten?

Hier zetten we alleenergiecontracten overzichtelijk voor je op een rij, gesorteerd openergieprijzen die je per jaarbetaalt. We raden je aan om vooral naar1-jarige contracten te kijken met vaste tarieven. Waarom?Omdat je daarmee vaker van lagere prijzen én een aantrekkelijkewelkomstkorting kunt profiteren.

Leveranciers vergelijken

Hier kun jeovereenkomsten van alleenergieaanbieders vergelijken. Wijgeven je een totaal overzicht van de markt. Met de meeste leveranciershebben wij een overeenkomst, waarmee we over hetalgemeen betere prijzen kunnen bieden. Ook deenergieverzekeringsmaatschappijen waar we geenovereenkomst mee hebben, worden getoond in de energievergelijker. Zo heb je eeneerlijk overzicht.

Wat ga ik uitsparen bij degoedkoopste energieleverancier?

Welke energiemaatschappij degoedkoopste energie en prijzenheeft, hangt van uw persoonlijke geval af. Aan schattingen heeft uniet veel, u heeft dan alleen een indicatie wat het zou kunnen kosten. Somslijkt de energie welkomstkorting heel hoog, maar bekijk dan wel even delooptijd van het contract. Als u €250cashback korting krijgt op een driejarig contract, dan is dat niet persévoordeliger. Wat u in gedachten moet houden is dat u met elk jaar overstappen al zo’n €250 bespaard. Start met energievergelijken en bespaar.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck immer de energieprijzenmet onze energievergelijking zodat u zeker weet ook echt demeest voordelige prijzen krijgt. Metde meest goedkope energieprijzenkunt u tot wel €600 per kalenderjaargeld besparen. En deze hoge besparinggeldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerdereen energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwdeleverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. Deenergieprijzen veranderen steeds. twee maal per twaalf maanden kondigen de energieleveranciersdan tevens nieuwe tarieven aan. gas en licht bestaan uit de verbruikskosten, belasting openergie, btw en netwerkkosten. Deenergietarieven verschillenenorm per energieleverancier en ook uwlocatie kan effect hebben op deprijs. Lange tijd bijdezelfde leverancierklant blijven is niet voordelig, daarom is het belangrijk om regelmatig uw tarieven te vergelijken metandere leveranciers

Wat zijn normale energietarieven?

Nederlandse huishoudens betaalden het afgelopenjaar gemiddeld €0,65 per m3 gas en €0,23 per kWh elektriciteit. ookal was het zo dat elektriciteit onderandere maar €0,07 per kWh kost ligt de prijs enorm hoger, dit kan komen door 3,5 cent btw en maarliefst 12 cent energiebelasting. Inwerkelijkheid bestaat meer dan de helft van uw rekening voor energieuit energiebelastingen en btw! Een gemiddeldhuishouden gebruikt jaarlijks1.525 kubieke meter gas en drie.340 kWh elektriciteit watongeveer neerkomt op eenkostenplaatje van €147,00 per maand. Gas- en stroomleveranciersmogen zelf hun prijzen bepalen maar zijn wel gebondenaan een maximaal tarief. De uiterste kosten voor gas en stroomworden bepaald door de ACM. Kent u uwprecieze verbruik? Dan kunt u met onze energievergelijkersimpel het geschikte energiecontract vinden.Door het invoeren van uw gegevens kan de vergelijker debeste aanbiedingzoeken. Zoals bij goedkope energieleverancier.

Scroll to top