zakelijke energiecontracten vergelijken

Goedkope Groene Stroom

De energievergelijker berekent de beste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor stroom en gas apart en kan op deze wijze het goedkoopste contract aanbieden. De kostprijs voor elektriciteit wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u precies uw verwachte jaarkosten en kosten per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u precies de jaarkosten terugvinden en de lasten per kilowattuur stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om demeest goedkopeenergiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninggeld besparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s geldoverhouden
  • Overstappen is vollediggratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomstkiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je lopende het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook oponder meer beoordeling, duurzaamheid,looptijd en type contract. Je kunt duskiezen voor de goedkoopsteenergieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of deprovider met de slimstebeoordeling.

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is 1 van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van Holland. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je gedekt van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt via enkele partners.

Iedere dag ontvangen wij denieuwe tarieven rechtstreeks van de energieleverancier. Alsje via ons gaat energie vergelijken, dan kun je er dus zeker van zijn dat je deslimsteenergieleverancier vindt die bij je situatiepast. Bovendien zijn wij heel transparant in de opbouw van je energiecontract.Daarom kun je gedurende het energie vergelijken tevensaltijd zien uit hoe hoog de leveringskosten zijn, maarook de hoogte van de netwerkkosten, belasting en toeslagen. Zo kom jeachteraf niet voor verrassingen te staan.

Welkomstbonus en

Veel energieaanbieders bieden een welkomstkorting aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstbonus in de regel aan het eind van je energiecontract uitgekeerd. Als je voor een 1-jarig contract gaat en elk kalenderjaar energie vergelijkt en overstapt, kun je elk twaalf maanden opnieuw gebruikmaken van een welkomstbonus. Die welkomstkorting ligt meestal tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Stap over naar de meestgoedkope energieleverancier

Gebruik onze energievergelijker om demeest goedkopeenergiemaatschappij te vinden. Filter op energiesoort of contractof zelfs alleen op energie in plaats van energie en gas. Het is allemaal mogelijk wanneer u begint met energievergelijken. U kunt zo secuur eenmogelijkheid zijn waar het de energieprijzen aangaat maar tevens op hetfeit of het energiebedrijf u duurzame stroom kan leveren. Het filterenscheelt u een hoop uitzoeken waarmee het energievergelijken een stuk makkelijker wordt. Er zijn Nederlanders dieliever gaan voor een variabel tarief en niet willen vastzitten aan eenlangdurig energiecontract. De andere consument prefereert eenvoudiggrijze stroom zonder poespas.

Overstappen via de energievergelijker

Via de energievergelijker kunt u onbekommerd online overstappen.Onze energievergelijker wordt dagelijks gecontroleerd en bijgewerkt indiennodig. Ook alle energie aanbiedingen wordenmeteen bijgewerkt als er een wijziging is geweest in detarieven of de kortingsacties. Heeft u vragen over onze energievergelijkerdan kunt u immer contact met ons opnemen. Onzeenergievergelijker staat onder toezicht van de ACM. Voor een zorgelozeoverstap bent u hier op het juiste adres. Metonze energievergelijker vinden wij de bestedeal. Probeer de online energievergelijker eens uit en bereken uw voordeel. gas en elektriciteit bestaan uit de kosten voorverbruik, belasting openergie, btw en vastrechtkosten. Deenergietarieven schelenontzettend per energieleverancier en ook uwwoonplaats kan effect hebben op demaandprijs. Lange tijd bijeenzelfde gas- en stroomleverancierklant blijven is niet kostenbesparend, om diereden is het belangrijk om regelmatig uw kosten te vergelijken metandere

Waarom vergelijken?

Wist u dat gas en licht vergelijkendé manier is om de meest voordelige energieleverancier te vinden?En dat u hierdoor veel kunt uitsparen op de vaste lasten? Het invullen van de vergelijker is tevens nogeens erg gemakkelijk. En overstappen daarna ook!

  • Duurt maar een paar minuten.
  • Overstappen is enkele klikken met de muis.
  • Het prijsverschil is al gauwenkele honderden euro’s!

Overstappen is gratis en snel geregeld. Zo kunt u simpelweg en snelflink besparen op uw gas- enstroomrekening. Uw besparing kanwel oplopen tot 450 euro! U hoeft uw lopende energiecontractniet zelf te annuleren, dat doet de nieuwe leverancier van gas en licht vooru. En met twee weken wettelijke bedenktijd zit unergens aan vast.

Hoe werkt de energievergelijker

Met de energievergelijker kunt u simpelen snel onder meerenergiecontracten vergelijken van EON, DealDirect, Electrabel, Oxxio, Vattenfall,Energiedirect, Miky Energie Topdeal en de Nederlandse Energie Maatschappij! Omhet betrouwbaar te houdenkunt u uw huidige verbruik invoeren, uw postcode, de gewenste contractduur en eventueel de mate van duurzaamheid. Met de gegevenscalculeert de energievergelijker binnen real time de goedkopere contractenvoor energie! Wanneer eenleverancier een speciale aanbieding heeft lopen dan vindt u deze ookterug in het overzicht. Zoals bij goedkope groene stroom.

Scroll to top