Prijzen Gas En Elektriciteit Vergelijken

Independer Energie

De energievergelijker berekent de beste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze manier het juiste overeenkomst aanbieden. De prijs voor licht wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u exact uw geschatte kosten per jaar en kosten per kWh terugvinden. De gaskosten worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u precies de kosten per jaar terugvinden en de prijs per kilowattuur elektriciteit of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om degoedkoopsteenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninggeld besparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geldoverhouden
  • Overstappen is helemaalgratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je gedurende het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook oponder meer beoordeling, duurzaamheid,geldigheid en type contract. Je kunt duskiezen voor de goedkoopsteenergieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of deprovider met de slimstebeoordeling.

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is 1 van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van dit land. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je gedekt van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt door onze partners.

Alle energie-aanbieders worden in deberekeningen meegenomen. Niet alleen de grootsteenergieaanbieders Vattenfall, Essent enEneco, maar tevens Energiedirect.nl, de Nederlandse Energie Maatschappij,Greenchoice en vele anderen. Bekijk hier het overzicht van energie-aanbieders.

Welkomstbonus en

Veel energiebedrijven bieden een welkomstkorting aan. Deze korting is al verwerkt in de energieprijzen in de energievergelijker. Je krijgt de welkomstkorting over het algemeen aan het eind van je energieovereenkomst uitgekeerd. Als je voor een 1-jarig overeenkomst gaat en elk jaar energie vergelijkt en overstapt, kun je elk kalenderjaar opnieuw gebruikmaken van een welkomstbonus. Die welkomstkorting ligt over het algemeen tussen de € 100,- en 300,-. Ontvang je die elk jaar, dan bespaar je heel wat euro’s.

Stap over naar de goedkoopste energieleverancier

Gebruik onze energievergelijker om degoedkoopsteenergiemaatschappij te vinden. Filter op energiesoort of contractof zelfs alleen op energie in plaats van energie en gas. Het is allemaal mogelijk op welk moment u begint met energievergelijken. U kunt zo efficiënt eenmogelijkheid zijn waar het de energieprijzen aangaat maar tevens op hetfeit of het energiebedrijf u duurzame stroom kan leveren. Het filterenscheelt u een hoop uitzoeken waarmee het energievergelijken een stuk makkelijker wordt. Er zijn consumenten dieliever gaan voor een variabel tarief en niet willen vastzitten aan eenlangdurig energiecontract. De andere consument prefereert doorsneegrijze stroom zonder poespas.

Dubbelcheck de energieprijzen met onze vergelijking

Dubbelcheck altijd de energieprijzenmet onze energievergelijking zodat u zeker weet tevens echt degoedkoopste prijzen krijgt. Metde meest voordelige energieprijzenkunt u tot wel €600 per 12 maandenbesparen. En deze hoge besparinggeldt dan met name voor de slapende consumenten. Dat zijn zij die nooit eerdereen energievergelijking hebben gedaan. Ze zijn al jaren bij de oude vertrouwdeleverancier en betalen dus nog een oud tarief die niet meer actueel is. Deenergieprijzen veranderen steeds. 2 keer per kalenderjaar kondigen de energieaanbiedersdan ook nieuwe prijzen aan. gas en licht bestaan uit de verbruikskosten, belasting openergie, btw en netwerkkosten. Detarieven voor energie schelenflink per leverancier en ook uwlocatie kan effect hebben op dekosten. Lange tijd bijdezelfde leverancierklant blijven is niet voordelig, om diereden is het belangrijk om metregelmaat uw maandlasten te vergelijken metandere leveranciers

Energietarieven vergelijken en besparen

Consumenten die vrijwel nooit overstappenkunnen enorm besparen door te switchenvan gas- en stroomleverancier. Als u al langer klant bent bij eenenergieleverancier betaalt u vaak te veelvoor uw gas en elektriciteit en liggen deprijzen voor gas en licht relatief hoog. Door over testappen kunt u al gauw €300,00 overhouden! Zoals bij independer energie.

Scroll to top