Meteen naar de inhoud

Landelijke Energievergelijker

zakelijk energie contract

De energievergelijker berekent de laagste premie voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de lasten voor licht en gas apart en kan op deze manier het beste contract aanbieden. De kostprijs voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u precies uw geschatte kosten per jaar en prijzen per kWh terugvinden. De gaskosten worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u precies de kosten per jaar herleiden en de kosten per kilowattuur stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest voordelige energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld besparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s uitsparen
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken en overstappen kan ogenblikkelijk op deze website. Zodra wij je gegevens hebben verkrijgen, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, mits dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt immer twee weken wettelijke bedenktijd en lopende het overstapproces blijf je gebruikelijk aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Energie vergelijken: waar moet je op letten?

Bij ons zetten we alle energiecontracten overzichtelijk voor je op een rij, gesorteerd op energieprijzen die je per twaalf maanden betaalt. We raden je aan om met name naar éénjarige contracten te kijken met vaste tarieven. Waarom? Omdat je daarmee vaker van lagere tarieven én een aantrekkelijke welkomstbonus kunt profiteren.

Online energie vergelijken

Dit doe je eenvoudig lekker online. Door de energie ervaringen van Vattenfall met andere bedrijven te vergelijken, kun je rustig de juiste mogelijkheid te maken. Ook het welbeschouwd kostenplaatje is gemakkelijk te vergelijken dankzij online vergelijkingstools. Op basis van enkele persoonlijke gegevens kan de machine voor jou uitzoeken waar je het voordeligst uit bent. Je krijgt een duidelijk overzicht te zien, waarbij de meest goedkope leverancier op de 1ste plek pronkt. Vanzelfsprekend kun je ook verder scrollen en onderzoeken waarmee deze voordeliger is en wat dit voor jou inhoudt. Dankzij deze websites is het vergelijken van energie nog nooit zo easy geweest.

De allergoedkoopste energie en gas leverancier binnen bereik

De voordeligste energie en gas leveranciers ziet u in onze energievergelijking. Hoe kan het dat wij deze kortingen kunnen bieden? Nou dat zit zo: Energieaanbieders proberen online op energievergelijkers als meest voordelige energiemaatschappij in de vergelijking te komen. Dat kan alleen als de laagste energiekosten bieden. Energieleveranciers concurreren voornamelijk op prijs. De meeste consumenten kiezen namelijk de meest goedkope energieleverancier. De energiemaatschappij die als meest goedkope in de energievergelijking staat verwelkomt daarom de meeste nieuwe klanten.

Overstappen via de energievergelijker

Via de energievergelijker kunt u zorgeloos online overstappen. Onze energievergelijker wordt dagelijks gecontroleerd en bijgewerkt indien nodig. Ook alle energie aanbiedingen worden stante pede bijgewerkt als er een wijziging is geweest in de tarieven of de kortingsacties. Heeft u vragen over onze energievergelijker dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Onze energievergelijker staat onder toezicht van de ACM. Voor een zorgeloze overstap bent u bij ons op het juiste adres. Met onze energievergelijker vinden wij de betere deal. Probeer de online energievergelijker eens uit en bereken uw voordeel. gas en elektriciteit bestaan uit de kosten voor verbruik, belasting op energie, btw en vastrechtkosten. De energietarieven veranderen ontzettend per energieleverancier en ook uw vestigingsplaats kan effect hebben op de maandprijs. Enkele jaren bij dezelfde gas- en stroomleverancier klant blijven is niet voordelig, daarom is het interessant om regelmatig uw kosten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en stroom, tevens wel energie, kunt u in een paar klikken maandelijks flink geld uitsparen. Via deze website kunt u gas- en stroomleveranciers vergelijken op basis van onder meer kosten, kwaliteit en ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele momenten de goedkoopste leverancier. Hierdoor bespaart u zomaar honderden euro’s op uw energierekening. Probeer het ook en vergelijk snel tot wel vier aanbieders op basis van welkomstbonus en, leveringstarieven en andere eigenschappen.

  • Kost bijna geen tijd.
  • Overstappen is simpel gedaan.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Gas en stroom vergelijken levert geld op! tevens u kunt honderden euro’s op jaarbasis minder besteden aan uw energiekosten. U kunt er wellicht wel voor kiezen om uw contract voor 2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u beschermd tegen prijsstijgingen. Maar, energiemaatschappijen bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe klanten. Daar kunt u geld aan verdienen door elk jaar opnieuw te vergelijken. Vergelijk dus voor je contract afloopt opnieuw uw energiekosten op deze website en profiteer van veel voordeel.

Vaste energiekosten

Naast de energietarieven bestaat de rekening voor energie tevens voor een deel uit vaste kosten, tevens deze kunnen enorm oplopen. Per 12 maanden betaalt u voor licht gemiddeld al gauw €275,00 vaste kosten per jaar en voor gas ook nog een 215,00. Voor elektriciteit heeft dit over het algemeen te maken met de teruggave belasting op energie en voor gas met de lasten voor de gasaansluiting en de huur van de gasmeter. Zoals bij landelijke energievergelijker.