Tarieven Gas En Elektriciteit Vergelijken

Onafhankelijk Energie Vergelijken

De energievergelijker berekent de goedkoopste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor stroom en gas apart en kan op deze wijze het beste contract weergeven. De kostprijs voor stroom wordt berekend door de kosten voor elektriciteit, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u exact uw geschatte jaarkosten en kosten per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u precies de de onkosten op jaarbasis herleiden en de prijs per kWh stroom of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om devoordeligsteenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninggeld besparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is vollediggratis
  • Zelf je ideale energiecontractkiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken en overstappen kan terstond op deze website. Zodra wij je gegevens hebbenontvangen, sturen we dit door naar debetreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, als datnodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Jehebt immer 2 wekenwettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijfje simpelaangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat jeoverstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Energie vergelijken: waar moet je op letten?

Op deze website zetten we alleenergiecontracten overzichtelijk voor je op een rij, gesorteerd openergieprijzen die je per 12 maandenbetaalt. We raden je aan om met name naar1-jarige contracten te kijken met vaste tarieven. Waarom?Omdat je daarmee vaker van lagere prijzen én een aantrekkelijkewelkomstbonus kunt profiteren.

Opzegvergoeding energiecontract

Wil je van energie overstappen? Hou daarbij altijd rekening met de einddatum van je huidige energiecontract. Als jevóór het eind van je overeenkomst overstapt, moet je eenopzegvergoeding betalen. Ook ben je dan de eventuelewelkomstkorting kwijt. Als je een deel van de welkomstbonusal verkrijgen hebt, kan het zelfs zo zijn dat jedeze moet terugbetalen. Loopt je energiecontract binnen 2maanden af? Dan kun je overstappen. Het nieuwe energieovereenkomstgaat dan in op het moment dat je huidige overeenkomst afloopt.

Stap over naar de goedkoopste energieleverancier

Gebruik onze energievergelijker om degoedkoopsteenergiemaatschappij te vinden. Filter op energiesoort of overeenkomstof zelfs alleen op energie in plaats van energie en gas. Het is allemaal een mogelijkheid wanneer u begint met energievergelijken. U kunt zo efficiënt een optie zijn waar het de energieprijzen aangaat maar tevens op hetfeit of het energiebedrijf u groene stroom kan leveren. Het filterenscheelt u een hoop zoekwerk waarmee het energievergelijken een stuk makkelijker wordt. Er zijn Nederlanders dieliever gaan voor een variabel tarief en niet willen vastzitten aan eenlangdurig energiecontract. De andere consument prefereert ordinairgrijze stroom zonder poespas.

Hoe werkt de energievergelijker

Vul uw postcode en uw verbruik in. De energievergelijkerlaat u subiet zien welke energieleveranciers erallemaal in uw regio energie verkopen, voor welke premieen welke momenteel de meest voordelige is. Met behulp van de filteropties kunt u de energievergelijkerverfijnen naar uw eigen wensen. Bekijk subiet welk energiecontract het beterepast bij uw persoonlijke situatie en voorkeuren. Omdat veelleveranciers met elkaar concurreren profiteert u van exclusieve actie enaanbiedingen waardoor u veel meer kan geldoverhouden. Huishoudens met een verbruik van 3500 kWh en 1800 m3geld overhouden gemiddeld 450 euro. Tel uituw winst! gas enstroom bestaan uit de verbruikskosten, belasting openergie, btw en vastrechtkosten. Deenergietarieven veranderenontzettend per leverancier en tevens uwwoonplaats kan effect hebben op demaandprijs. Lange tijd bijdezelfde gas- en stroomleverancierklant blijven is niet kostenbesparend, daarom is het interessant om regelmatig uw maandlasten te vergelijken metandere leveranciers

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder gezegd kunnen detarieven voor energie per aanbiedersvan gaslichtflink verschillen, ook moet u tevens rekeninghouden met de vaste kosten die de verzekeraarsvan gaslichtdoorberekent aan haar klanten. De zogenoemdevastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het isin de regel eenmogelijkheid dat een overeenkomst zumbeispiel voordelig lijkt door degoedkopere energietarieven maar dat u door de hogevastrechtkosten alsnog minder voordelig uit bent.Daarom kunt u met behulp van deze websitezelfstandig de all-in prijzenopzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energiecontracten kunt u onder meer letten op de volgende factoren;

  1. Kosten voor energie – Hierbijkunt u kijken naar de stroomkosten per Kilowattuuren de gaskosten per m3. Het is ook belangrijkom te bekijken of het een vast of variabelenergietarief is. Bij een vast tariefbetaalt u de volledige contractduur hetzelfdetarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is ergcompetitief, daarom gebruikenbijna alle energieleverancierkortingen om consumenten te trekken. Profiteer van deze kortingsacties en scoor een zonder kosten tablet, een lager tariefvoor energie of een ander presentje!
  3. De duur van de overeenkomst – Energiecontracten lopennormaal gesproken een, 3 ofvijf jaar, al zijn er tegenwoordig ookcontracten voor 2 of 4twaalf maanden. U kunt ook kiezenvoor een flexibel energiecontract, deze is elke maand op te zeggen!

Controleer tevens wat andere klanten over een gas- en stroomleverancier denken! Op onze website kunt u een beoordelingen lezen over uw leverancier. Zoals bij onafhankelijk energie vergelijken.

Scroll to top