Prijzen Elektriciteit En Gas Vergelijken

Overstappen Naar Nuon

De energievergelijker berekent de goedkoopste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor licht en gas apart en kan op deze manier het goedkoopste overeenkomst weergeven. De prijs voor licht wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze wijze kunt u precies uw verwachte kosten per jaar en kosten per kWh terugvinden. De kosten voor gas worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u precies de jaarkosten terugvinden en de lasten per kWh licht of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om demeest voordeligeenergieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerdegegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uitslechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energievergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekeninguitsparen!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s besparen
  • Overstappen is helemaalgratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomstkiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen.Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruiken adres in te vullen. Bij ons kun je gedurende het energievergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook oponder meer beoordeling, duurzaamheid,duur en type contract. Je kunt duskiezen voor de goedkoopsteenergieleverancier, maar tevens voor de meest duurzame of deaanbieder met de slimstebeoordeling.

Actuele en onafhankelijke energievergelijker

Onze website is een van de grootste onafhankelijke energievergelijkers van Holland. Ga je energietarieven vergelijken op deze website? Dan ben je gedekt van een actueel overzicht. Alle energietarieven in onze energievergelijker worden namelijk dagelijks bijgewerkt m.b.v. verschillende partners.

Iedere dag verkrijgen wij deactuele prijzen rechtstreeks van de energieleverancier. Alsje via ons gaat energie vergelijken, dan kun je er dus zeker van zijn dat je degoedkopereenergiemaatschappij vindt die bij jouw situatiepast. Bovendien zijn wij heel transparant in de opbouw van je energiecontract.Daarom kun je lopende het energie vergelijken ookimmer zien uit hoe hoog de leveringskosten zijn, maartevens de hoogte van de netwerkkosten, belasting en toeslagen. Zo kom jeachteraf niet voor verrassingen te staan.

Energieprijzen vergelijken

Energieleverancieren wijzigen hun variabeletarieven elk halfjaar. Op 1 januari en op 1 juli. Zowel degaspremie als de elektriciteitsprijs. De energieprijzenzijn afhankelijk van verscheidene invloeden op deenergiemarkt. Zoals bijvoorbeeld de olieprijs. Maak jehier niet druk om. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling van deenergieprijzen. Je kunt bij ons alleenergieprijzen vergelijken.

De meest voordeligeenergiemaatschappij kiezen

De goedkoopste energieleverancier staat te allen tijdebovenaan, u kan desgewenst tevens de prijzen op andere vergelijkingssitesraadplegen. Zo weet u zeker dat u de voordeligste energieleverancier zal vinden. U kuntdiverse goedkope energieleveranciersvoorbij zien komen op het scherm. De één biedt een cashback energie vanbijvoorbeeld 120 euro maar de ander kan weer €250 bieden.Dat is het leuke van energie vergelijken u ziet acuut de besparing op het scherm.

Online energievergelijking

Wanneer u bij de energievergelijking eenbesparende deal heeft gevonden kunt u dezeeenvoudig online aan gaan op dewebsite van de energieleverancier. Na het afsluiten van uw nieuweenergiecontract hoeft u alleen nog uw meterstanden door te geven, de rest wordt allemaalvoor u geregeld.

Energietarievenkunnen per leverancierenorm verschillen en dit kan opmaandbasis al snel honderden euro’s goedkoperworden. De kosten voor gas en licht bestaan uit de kosten per eenheid, belasting openergie, btw en netwerkkosten. Deenergietarieven verschillenflink per energieleverancier en tevens uwvestigingsplaats kan effect hebben op dekosten. Lange tijd bijdezelfde energieleverancierblijven is niet kostenbesparend, om diereden is het important om regelmatig uw maandlasten te vergelijken metandere leveranciers

Hoe berekent de energievergelijker?

De energievergelijker berekent de beste maandprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor stroom en gas apart en kan op deze manier het beste contract weergeven. De maandpremie voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze wijze kunt u exact uw geschatte jaarkosten en kosten per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden gevormd door de kosten voor gas, belastingen, kosten voor levering, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u exact de jaarkosten herleiden en de kosten per kilowattuur elektriciteit of per kubieke meter gas. Zoals bij overstappen naar nuon.

Scroll to top