Meteen naar de inhoud

Vergelijk Energie

energie zakelijk vergelijken

De energievergelijker berekent de voordeligste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de kosten voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het juiste contract weergeven. De premie voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen. Op deze manier kunt u exact uw geschatte kosten per jaar en kosten per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u precies de kosten per jaar berekenen en de lasten per kilowattuur elektriciteit of per m3 gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de meest goedkope energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening besparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is helemaal gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van acties

Energie vergelijken en overstappen kan linea recta op deze website. Zodra wij je gegevens hebben verwerven, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Tevens zeggen wij, indien dat nodig is, het energieovereenkomst bij je huidige leverancier op. Je hebt immer twee weken wettelijke bedenktijd en tijdens het overstapproces blijf je simpel aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen in onze energievergelijker zijn immer actueel en komen 100% onafhankelijk tot stand. Leveranciers hebben geen aanstonds of in aanstonds belang in ons. Voor ons maakt het niet uit of je overstapt naar leverancier A of B. Wij bekomen van elke leverancier een uitbetaling van gelijke hoogte na een overstap.

Leveranciers vergelijken

Hier kun je contracten van alle energiemaatschappijen vergelijken. Wij geven je een compleet overzicht van de markt. Met de meeste leveranciers hebben wij een overeenkomst, waarmee we over het algemeen betere prijzen kunnen bieden. Ook de energieverzekeringsmaatschappijen waar we geen overeenkomst mee hebben, worden getoond in de energievergelijker. Zo heb je een eerlijk overzicht.

Online een voordeligere keuse energie dan zelf uitzoeken

Met onze energievergelijking kunt u binnen enkele minuten de meest voordelige energieleverancier vinden. Bent u nog nooit overgestapt, dan heeft u hoogstmeestal verouderde energieprijzen die vaak hoger zijn dan de actuele energieprijzen. U kunt dus geld overhouden door te kiezen voor lagere energieprijzen. Daarbij krijgt u bij een overstap ook een zogenaamde welkomstactie. Dit kan onder meer een actietarief zijn of een cashback korting. Als u elk jaar weer overstapt dan krijgt u steeds weer een cashback korting. Met het gebruik van onze energievergelijking wordt uw queeste makkelijk. Zelf energie vergelijken is een tijdrovende klus. Daarom bieden wij u de optie om op een snelle manier de meest voordelige energie aanbiedingen te vinden. Start met energie vergelijken en bekijk welke energieleverancier de goedkoopste is.uitgaven aan gas en stroom bestaan uit de verbruikskosten, belasting op energie, btw en vastrechtkosten. De energietarieven veranderen enorm per energieleverancier en tevens uw woonplaats kan effect hebben op de maandprijs. Lange tijd bij eenzelfde gas- en stroomleverancier blijven is niet kostenbesparend, daarom is het interessant om regelmatig uw kosten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en licht, ook wel gas en stroom, kunt u in een paar klikken maandelijks veel geld geld besparen. Via onze website kunt u verzekeringsmaatschappijen van gaslicht vergelijken op basis van bijvoorbeeld kosten, kwaliteit en ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele momenten de goedkoopste gas- en stroomleverancier. Hierdoor bespaart u eenvoudig 100-en euro’s op uw energierekening. Probeer het ook en vergelijk snel tot wel vier leveranciers op basis van welkomstbonus en, leveringstarieven en andere kosten.

  • Duurt maar een paar minuten.
  • Overstappen is simpel en u bespaart eenvoudig.
  • Het prijsverschil is al gauw enkele honderden euro’s!

Overstappen is gratis en snel geregeld. Zo kunt u simpelweg en zonder moeite flink geld overhouden op uw energierekening. Uw besparing kan wel oplopen tot 450 euro! U hoeft uw huidige energieovereenkomst niet zelf op te zeggen, dat doet de nieuwe gas- en stroomleverancier voor u. En met veertien dagen wettelijke bedenktijd zit u nergens aan vast.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals wel eens eerder vermeld kunnen de kostprijzen voor stroom en gas per aanbieders van gaslicht flink verschillen, daarentegen moet u ook letten op de vaste lasten die de gas- en stroomleveranciers doorberekent aan haar klanten. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is wel eens een optie dat een overeenkomst bijvoorbeeld goedkoper lijkt door de lage energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog duurder uit bent. Daarom kunt u via hier safe de all-in prijzen berekenen en vergelijken.

Bij het vergelijken van energiemaatschappijen kunt u onder meer rekening houden met de volgende factoren;

  1. Energietarieven – Hierbij kunt u rekening houden met de stroomkosten per kWh en de kosten voor gas per m3. Het is ook interessant om te bekijken of het een vast of variabel tarief is. Bij een vaste prijs betaalt u de volledige contractduur hetzelfde tarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Duurzaamheid van de geleverde energie – Bent u op zoek naar een groene gas- en stroomleverancier? Wanneer u onze energievergelijker gebruikt krijgt u tevens direct een inzicht in hoe duurzaam de leverancier is! Bekijk het hier en maak ogenblikkelijk een energievergelijking.
  3. De duur van het contract – Energiecontracten lopen normaal gesproken een, drie of 5 jaar, al zijn er Vandaag de dag ook aanbiedingen voor 2 of vier kalenderjaar. U kunt tevens gaan voor een flexibel energiecontract, deze is elke 30 dagen opzegbaar!

Bekijk ook wat andere gebruikers over een leverancier van gas en licht vertellen! Op hier kunt u een waarderingen lezen over uw leverancier van gas en licht. Zoals bij vergelijk energie.