Meteen naar de inhoud

Wat Is De Goedkoopste Energieleverancier

Energie Gas Leveranciers Vergelijken

De energievergelijker berekent de laagste prijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor elektriciteit en gas apart en kan op deze manier het goedkoopste contract aanbieden. De premie voor stroom wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, kosten voor levering, de vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u precies uw verwachte jaarkosten en prijzen per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden vastgesteld door de gaskosten, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u precies de kosten per jaar herleiden en de lasten per kWh stroom of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé manier om de meest voordelige energiemaatschappij te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening uitsparen!

Voordelen van overstappen

  • Honderden euro’s geld besparen
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energiecontract kiezen
  • Profiteren van goede deals

Energie vergelijken doe je voornamelijk op energieprijzen. Je kunt de energievergelijking persoonlijk maken door je eigen energieverbruik en adres in te vullen. Bij ons kun je tijdens het energie vergelijken niet alleen filteren op prijs, maar ook op onder andere beoordeling, duurzaamheid, looptijd en type contract. Je kunt dus kiezen voor de goedkoopste energieleverancier, maar ook voor de meest duurzame of de aanbieder met de voordeligste beoordeling.

Overstappen is besparen

Wist je dat switchen je een besparing kan opleveren van wel een paar honderd euro? Ben je sinds de liberalisering van de energiemarkt nog nooit geswitcht van energieleverancier, dan zou je besparing zomaar op kunnen lopen tot € 400.

Welke energiemaatschappij het betere bij jou past, hangt af van je voorkeur. Hou je van zekerheid? Kies dan voor een energieovereenkomst met vaste tarieven, zodat je zeker bent dat je gedurende de geldigheid van je contract dezelfde premie voor stroom en gas blijft betalen. Vind je het milieu belangrijk? Kies dan voor een leverancier van groene energie. De keuzemogelijkheid is aan jou!

Leveranciers vergelijken

Hier kun je contracten van alle energieaanbieders vergelijken. Wij geven je een compleet overzicht van de markt. Met de meeste leveranciers hebben wij een overeenkomst, waarmee we meestal betere prijzen kunnen bieden. Ook de energieaanbieders waar we geen overeenkomst mee hebben, worden getoond in de energievergelijker. Zo heb je een eerlijk overzicht.

Wat ga ik geld overhouden bij de voordeligste energieleverancier?

Welke energiemaatschappij de meest goedkope energie en prijzen heeft, hangt van uw persoonlijke geval af. Aan schattingen heeft u niet veel, u heeft dan alleen een indicatie wat het zou kunnen kosten. Soms lijkt de energie welkomstbonus heel hoog, maar bekijk dan wel even de duur van het contract. Als u €250 cashback korting krijgt op een driejarig contract, dan is dat niet persé voordeliger. Wat u in gedachten moet houden is dat u met elk jaar overstappen al zo’n €250 bespaard. Start met energie vergelijken en bespaar.uitgaven aan gas en licht bestaan uit de kosten per eenheid, belasting op energie, btw en vastrechtkosten. De energietarieven veranderen ontzettend per leverancier en tevens uw woonplaats kan effect hebben op de maandprijs. Jarenlang bij dezelfde energieleverancier blijven is niet voordelig, om die reden is het important om met regelmaat uw maandlasten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van energie, ook wel gas en licht, kunt u simpel jaarlijks veel geld geld besparen. Via hier kunt u gas- en stroomleveranciers vergelijken op basis van onder andere prijs, kwaliteit en reviews van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele ogenblikken de voordeligste leverancier van gas en licht. Hierdoor bespaart u eenvoudig 100-en euro’s op uw gas- en stroomrekening. Probeer het tevens en vergelijk simpel tot wel 4 aanbiedingen op basis van welkomstkorting en, kosten en andere kosten.

  • Duurt maar een paar minuten.
  • Overstappen is simpel en u bespaart simpelweg.
  • Het voordeel is al eenvoudig enkele honderden euro’s

Energie vergelijken loont! ook u kunt honderden euro’s per jaar overhouden aan uw gas- en stroomkomsten. U kunt er mogelijkerwijs wel voor kiezen om uw contract voor 2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u beschermd tegen stijgende prijzen. Maar, gas- en stroomleveranciers bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe consumenten. Daar kunt u van profiteren door elke 12 maanden opnieuw te vergelijken. Vergelijk dus ieder jaar opnieuw uw energiekosten op onze website en profiteer van veel voordeel.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder gezegd kunnen de kosten voor stroom en gas per energiemaatschappijen flink verschillen, daarnaast moet u ook rekening houden met de vaste lasten die de verzekeringsmaatschappijen van gaslicht doorberekent aan haar klanten. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is soms mogelijk dat een leveringsovereeenkomst zum beispiel voordelig lijkt door de lage energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder goedkoop uit bent. Daarom kunt u met behulp van hier safe de all-in prijzen uitzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van gas en stroom leveranciers kunt u onder meer letten op de volgende factoren;

  1. Extra kosten – De netwerkkosten en vastrechtskosten kunnen differentiëren per leverancier, deze extra kosten kunnen flink in maandpremie uitmaken. Check daarom immer wat de gemiddelde prijs per maand is bij uw geschatte verbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze vaste kosten goedkoper uit bent.
  2. Speciale acties – De energiemarkt is erg concurrerend, om die reden gebruiken bijna alle leverancier kortingsacties om nieuwe klanten aan zich te binden. Profiteer van deze kortingsacties en scoor een voor niks tablet, een lager tarief voor energie of een ander cadeautje!
  3. De duur van het contract – Energiecontracten lopen in de regel één, drie of 5 jaar, al zijn er op het moment ook overeenkomsten voor twee of vier kalenderjaar. U kunt ook gaan voor een flexibel energiecontract, deze is elke maand opzegbaar!

Controleer tevens wat anderen over een energieleverancier vertellen! Op deze website kunt u een reviews lezen over uw gas- en stroomleverancier. Zoals bij wat is de goedkoopste energieleverancier.