Meteen naar de inhoud

Wie Is De Goedkoopste Energieleverancier

zakelijke energievergelijker

De energievergelijker berekent de goedkoopste kostprijs voor uw verbruik! De energievergelijker berekent de prijs voor licht en gas apart en kan op deze manier het beste overeenkomst weergeven. De kostprijs voor licht wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de kosten voor vastrecht en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te trekken. Op deze manier kunt u exact uw verwachte jaarkosten en prijzen per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden vastgesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, vastrechtkosten en de gemiddelde netwerkkosten op te tellen en hier de eventuele kortingen af te halen. Op deze manier kunt u precies de kosten per jaar herleiden en de prijs per kilowattuur licht of per kubieke meter gas.

Energie vergelijken is dé wijze om de meest goedkope energieleverancier te vinden op basis van door jou ingevoerde gegevens. Overstappen is zo geregeld, want de energievergelijker bestaat uit slechts 3 stappen en kost gemiddeld maar 10 minuten van je tijd. Met energie vergelijken en overstappen kun je honderden euro’s op je energierekening geld overhouden!

Pre’s van overstappen

  • Honderden euro’s geld overhouden
  • Overstappen is compleet gratis
  • Zelf je ideale energieovereenkomst kiezen
  • Profiteren van kortingen

Energie vergelijken en overstappen kan meteen op deze website. Zodra wij je gegevens hebben verwerven, sturen we dit door naar de betreffende energieleverancier. Ook zeggen wij, mits dat nodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. Je hebt altijd 14 dagen wettelijke bedenktijd en gedurende het overstapproces blijf je doorsnee aangesloten op het energienet. Wij regelen samen met de leverancier dat je overstap vlekkeloos verloopt. Jij hoeft je dus nergens zorgen om te maken!

Waarom energie vergelijken?

Zit je al jaren bij dezelfde energieleverancier en betaal je daardoor honderden euro’s per jaar te veel? Grote kans van wel. Overstappers kunnen namelijk rekenen op extra lage prijzen en eenmalige kortingen. Wil je weten of jij kunt besparen op jouw energiekosten? Niet moeilijk, hoor. Vul je gegevens in en bekijk de beste deals op basis van je verbruik en wensen.

Energieprijzen vergelijken

Energieleverancieren wijzigen hun variabele prijzen elk halfjaar. Op 1 januari en op 1 juli. Zowel de gasprijs als de elektriciteitsprijs. De energieprijzen zijn afhankelijk van verschillende invloeden op de energiemarkt. Zoals bijvoorbeeld de olieprijs. Maak je hier niet druk om. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling van de energieprijzen. Je kunt op onze website alle energieprijzen vergelijken.

Stap over naar de voordeligste energieleverancier

Gebruik onze energievergelijker om de meest goedkope energieleverancier te vinden. Filter op energiesoort of contract of zelfs alleen op energie in plaats van energie en gas. Het is allemaal mogelijk op welk moment u begint met energie vergelijken. U kunt zo efficiënt een optie zijn waar het de energieprijzen aangaat maar tevens op het feit of het energiebedrijf u groene stroom kan leveren. Het filteren scheelt u een hoop zoekwerk waardoor het energie vergelijken een stuk makkelijker wordt. Er zijn consumenten die liever gaan voor een variabel tarief en niet willen vastzitten aan een langdurig energiecontract. De andere consument prefereert alledaags grijze stroom zonder poespas.

Ieder jaar overstappen naar de meest voordelige energieleverancier

Stel u zit al jaren bij dezelfde energieleverancier, dan bent u dus al tien keer of minstens vijf keer de meest voordelige energie aanbieding misgelopen. helemaal niet nodig want verandering van spijs doet eten, en veranderen naar de voordeligste energieleverancier doet uitsparen. Geld uitsparen op uw uiteindelijk al dure energiekosten dus. Het energieverbruik is van betekenis bij het maken van een goede energievergelijking. Op die wijze kun je tot op de cent nauwkeurig berekenen hoeveel u kwijt bent. Zorg dus eerst dat u uw exacte verbruik weet. Zonder de juiste gegevens maakt de energievergelijker een schatting van de energieprijzen. En op die manier weet u niet hoeveel u nu echt moet betalen. gas en licht bestaan uit de verbruikskosten, belasting op energie, btw en vastrechtkosten. De tarieven voor energie verschillen enorm per energieleverancier en ook uw woonplaats kan effect hebben op de kosten. Jarenlang bij eenzelfde gas- en stroomleverancier blijven is niet kostenbesparend, om die reden is het belangrijk om regelmatig uw maandlasten te vergelijken met andere

Waarom vergelijken?

Door het vergelijken van gas en stroom, ook wel gas en licht, kunt u eenvoudig jaarlijks flink geld besparen. Via deze website kunt u leveranciers vergelijken op basis van onder andere prijs, klasse en ervaringen van andere klanten. Met onze energievergelijker vindt u binnen enkele ogenblikken de beste energieleverancier. Hierdoor bespaart u simpelweg honderden euro’s op uw gas- en stroomrekening. Probeer het ook en vergelijk eenvoudig tot wel 4 energiecontracten op basis van welkomstkorting en, tarieven en andere eigenschappen.

  • Duurt maar een paar minuten.
  • Overstappen is snel en u bespaart eenvoudig.
  • Het voordeel is al snel enkele honderden euro’s

Gas en stroom vergelijken loont! tevens u kunt 100-en euro’s per jaar minder besteden aan uw gas- en lichtksoten. U kunt er misschien wel voor kiezen om uw contract voor twee of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u verzekerd tegen stijgende prijzen. Echter, energieaanbieders bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe consumenten. Daar kunt u gewin mee halen door elke 12 maanden over te stappen. Vergelijk dus ieder jaar opnieuw uw kosten aan energie op onze website en profiteer van veel voordeel.

Waarop letten bij het vergelijken van energietarieven?

Zoals eerder vermeld kunnen de tarieven voor gas en licht per aanbieders van gaslicht flink verschillen, daarnaast moet u ook letten op de vaste tarieven die de leveranciers doorberekent aan haar klanten. De zogenoemde vastrechtkosten, tevens wel administratieve kosten. Het is in de regel een mogelijkheid dat een leveringsovereeenkomst zum beispiel goedkoper lijkt door de lage energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog minder voordelig uit bent. Daarom kunt u op onze website simpel de all-in prijzen opzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van gas en stroom leveranciers kunt u onder meer letten op de volgende eigenschappen;

  1. Extra kosten – De kosten voor het netwerk en kosten voor vastrecht kunnen verschillen per leverancier van gas en licht, deze extra kosten kunnen flink in maandpremie schelen. Bekijk om die reden altijd wat de gemiddelde maandprijs is bij uw geschatte verbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze vaste kosten voordeliger uit bent.
  2. Duurzaamheid van de geleverde energie – Bent u op zoek naar een groene gas- en stroomleverancier? Wanneer u onze energievergelijker gebruikt krijgt u ook per direct een overzicht in hoe duurzaam de leverancier van gas en licht is! Bekijk het hier en maak spoorslags een energievergelijking.
  3. De contractduur – Energiecontracten lopen over het algemeen één, 3 of 5 jaar, al zijn er tegenwoordig ook overeenkomsten voor twee of vier jaar. U kunt tevens kiezen voor een flexibel energiecontract, deze is elke maand opzegbaar!

Bekijk ook wat andere gebruikers over een leverancier vertellen! Op onze website kunt u een beoordelingen lezen over uw leverancier. Zoals bij wie is de goedkoopste energieleverancier.