Zakelijk Energie Vergelijken

Wanneer u bij de zakelijke energievergelijking een goede deal heeft gevonden kunt u deze snel via de tool afsluiten op de website van energieaanbieder. Na het afsluiten van uw nieuwe energiecontract hoeft u alleen nog uw meterstanden door te geven, de rest wordt allemaal voor u geregeld.

Zakelijk Energie Vergelijken

Energietarieven kunnen per leverancier van zakelijke energie enorm verschillen en dit kan op jaarbasis al gauw honderden euro’s goedkoper worden. De kosten energie bestaan uit de kosten voor verbruik, energiebelastingen, btw en vastrechtkosten.

De tarieven voor zakelijke energie verschillen ontzettend per leverancier en ook uw woonplaats kan effect hebben op de kosten. Lange tijd bij dezelfde energieleverancier klant blijven is niet kostenbesparend, daardoor is het interessant om regelmatig uw kosten te vergelijken met andere aanbieders. Via onze website vergelijkt u simpel de kostprijzen van meer dan 15 leveranciers.

Waarom vergelijken?

Wist u dat energie vergelijken dé manier is om de beste leverancier van gas en licht te vinden? En dat u daardoor veel uitgaven aan zakelijke energie kunt besparen? Het invullen van de vergelijker is ook nog eens erg gemakkelijk. En overstappen daarna ook!

Door het vergelijken van gas en licht, ook wel gas en stroom, kunt u snel maandelijks veel geld besparen. Via onze website kunt u aanbieders van gaslicht vergelijken op basis van bijvoorbeeld prijs, kwaliteit en ervaringen van andere klanten.

Met onze zakelijke energievergelijker vindt u binnen enkele ogenblikken de goedkoopste energieleverancier. Hierdoor bespaart u simpelweg 100-en euro’s op uw energierekening. Probeer het ook en vergelijk snel tot wel 4 aanbiedingen op basis van welkomstkortingen, tarieven en andere kosten.

  • Duurt maar een paar minuten.
  • Overstappen is snel gedaan.
  • Het voordeel is al snel enkele 100-en euro’s

Energie vergelijken levert geld op! Ook u kunt honderden euro’s op jaarbasis overhouden aan uw gas- en stroomkomsten. U kunt er vanzelfsprekend voor kiezen om uw contract voor 2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u verzekerd tegen stijgende prijzen.

Echter, leveranciers bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe klanten. Daar kunt u van profiteren door elke 12 maanden opnieuw te vergelijken. Vergelijk dus elke 12 maanden opnieuw uw energiekosten op onze website en profiteer van veel voordeel.

Waarop letten bij het vergelijken van zakelijke energietarieven?

Zoals wel eens eerder gezegd kunnen de tarieven voor stroom en gas per energieleveranciers flink verschillen, daarnaast moet u ook rekening houden met de vaste kosten die de gas- en stroomleveranciers doorberekent aan haar klanten.

De zogenoemde vastrechtkosten, ook wel administratieve kosten. Het is in enkele gevallen mogelijk dat een contract zum beispiel voordelig lijkt door de goedkopere zakelijke energietarieven maar dat u door de hoge vastrechtkosten alsnog duurder uit bent. Daarom kunt u met behulp van onze website eenvoudig de all-in prijzen opzoeken en vergelijken.

Bij het vergelijken van energiecontracten kunt u onder andere rekening houden met de volgende factoren;

  1. Kosten voor zakelijke energie: Hierbij kunt u kijken naar de stroomkosten per Kilowattuur en de gaskosten per m3. Het is ook interessant om te bekijken of het een vast of variabel energietarief is. Bij een vaste prijs betaalt u de volledige contractduur hetzelfde tarief, een variabel tarief kan elke maand anders zijn.
  2. Extra kosten: De kosten voor het netwerk en vastrechtskosten kunnen verschillen per leverancier, deze extra kosten kunnen flink in prijs uitmaken. Check daarom zo goed als mogelijk wat de meridiane prijs per maand is bij uw geschatte verbruik! Dan weet u zeker dat u ondanks deze uitgaven goedkoper uit bent.
  3. Speciale acties: De zakelijke energiemarkt is erg concurrerend, om die reden hebben veel leverancier van gas en licht kortingen om consumenten te trekken. Profiteer van deze kortingsacties en scoor een gratis tablet, een lager energietarief of een ander presentje!
  4. Duurzaamheid van de geleverde zakelijke energie: Bent u op zoek naar een groene leverancier? Wanneer u onze zakelijke energievergelijker gebruikt krijgt u ook onmiddellijk een inzicht in hoe duurzaam de leverancier is! Bekijk het hier en maak direct een zakelijke energievergelijking.
  5. De overkomstduur: zakelijke energiecontracten lopen in de regel een, drie of 5 jaar, al zijn er op het moment ook contracten voor twee of vier jaar. U kunt ook gaan voor een flexibel zakelijke energiecontract, deze is elke maand te annuleren!

Check ook wat andere klanten over een leverancier denken! Op onze website kunt u een waarderingen lezen over uw leverancier van gas en licht.

Wat zijn normale zakelijke energietarieven?

Nederlandse huishoudens betaalden het afgelopen jaar gemiddeld €0,65 per m3 gas en €0,23 per kWh stroom. Ook al was het zo dat stroom bijvoorbeeld maar €0,07 per kWh kost ligt de kostprijs enorm hoger, dit kan komen door 3,5 cent btw en maar liefst 12 cent energiebelasting.

In werkelijkheid bestaat een heel groot stuk van uw rekening voor zakelijke energie uit belasting op zakelijke energie en btw! Een gemiddeld huishouden gebruikt per jaar 1.525 m3 gas en 3.340 kWh stroom wat ongeveer te vergelijken is op een kostenpost van €147,00 per 30 dagen.

Energieleveranciers mogen zelfstandig hun tarieven bepalen maar zijn wel gebonden aan een maximaal tarief. De maximale kosten voor gas en stroom worden bepaald door de Autoriteit Consument en Markt. Kent u uw exacte gebruik? Dan kunt u met onze zakelijke energievergelijker eenvoudig het meest voordelige zakelijke energiecontract vinden. Door het invoeren van uw gegevens kan de vergelijker de beste keuze zoeken.

Vaste zakelijke energiekosten

Naast de kosten voor zakelijke energie bestaat de energierekening ook voor een deel uit vaste lasten, ook deze kunnen best snel oplopen. Per jaar betaalt u voor elektriciteit gemiddeld al snel €275,00 vaste kosten per 12 maanden en voor gas ook nog een 215,00. Voor licht heeft dit met name van doen met de teruggave belasting op zakelijke energie en voor gas met de lasten voor de aansluiting van gas en de huur van de gasmeter.

Energietarieven vergelijken en besparen

Klanten die vrijwel nooit overstappen kunnen enorm geld overhouden door te [wisselen van leverancier. Als u al geruime rijd klant bent bij een leverancier betaalt u over het algemeen te veel voor uw gas en licht en liggen de prijzen voor gas en licht gemiddeld gezien hoog. Door over te stappen kunt u al gauw €300,00 overhouden!

Hoe werkt de zakelijke energievergelijker

Met de zakelijke energievergelijker kunt u simpel en snel onder andere zakelijke energiecontracten vergelijken van EON, DealDirect, Electrabel, Oxxio, Nuon, zakelijke energiedirect, Miky zakelijke energie Topdeal en de Nederlandse zakelijke energie Maatschappij! Om het overzichtelijk te houden kunt u uw huidige verbruik invoeren, uw postcode, de gewenste duur van het contract en eventueel de mate van duurzaamheid.

Met de gegevens berekent de zakelijke energievergelijker binnen real time de beste energiecontracten! Wanneer een leverancier een speciale actie heeft lopen dan vindt u deze ook terug in het overzicht.

Hoe berekent de zakelijke energievergelijker?

De zakelijke energievergelijker berekent de goedkoopste prijs voor uw verbruik! De zakelijke energievergelijker berekent de prijs voor elektriciteit en gas apart en kan op deze wijze het juiste contract vaststellen. De prijs voor elektriciteit wordt berekend door de elektriciteitskosten, belasting, leveringskosten, de vastrechtkosten en de gemiddelde kosten voor onderhoud van het netwerk op te tellen, en hier de eventuele korting en heffingskorting vanaf te halen.

Op deze manier kunt u precies uw verwachte jaarkosten en prijzen per kilowattuur terugvinden. De kosten voor gas worden samengesteld door de kosten voor gas, belastingen, leveringskosten, kosten voor vastrecht en de gemiddelde kosten voor netwerkonderhoud te cumuleren en hier de eventuele kortingen af te trekken. Op deze wijze kunt u exact de de kosten op jaarbasis herleiden en de prijs per kilowattuur stroom of per m3 gas.